2024.02.26. 12:30:19 5416 213

A haj a lélek tükre – Ezt árulja el rólad a hajad hossza
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az, hogy milyen hosszú hajat viselsz éppen, nem csak azt mutatja meg, mi az aktuális trend, hanem sokat elárul rólad, a személyiségedről is. Mert hiába a folyton változó stílus, az azért rajtad áll, hogy milyen hosszúra hagyod meg, vagy éppen mennyire vágatod rövidre a hajkoronád.

Hosszú haj - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Hosszú haj

Te milyen hosszú hajat viselsz, hogyan érzed magad jól, és mikor érzed azt, hogy ez a hosszúság, vagy éppen rövidség kifejez Téged? Olvass tovább, és megtudod, ez a hossz mit árul el rólad!

  • Ha mindened a hosszú hajkoronád! Te vagy az, aki soha nem hagy fel az álmodozással és megvannak a céljai az életben. A többiek szeretnek veled dolgozni, beszélgetni, vagy „csak úgy” lenni melletted, mert türelmes, nyugodt személyiséged rájuk is jó hatással van! Akit megszeretsz, azt igazán a szívedbe zárod, és mindent meg is teszel a barátságotokért!

  • Ha olyan se nem hosszú, se nem rövid a sörényed! Imádsz új élményeket, érzéseket, kalandokat megélni, ebből gyűjtöd a mérhetetlen energiád. Nem esik nehezedre szóba elegyedni bárkivel. Az emberek imádják az őszinteséged, illetve azt, hogy nem kertelsz: ami a szíveden, az a szádon.

  • Neked a vállig érő a mindened? Nem kérdés, ki, vagy kik állnak számodra az első helyen: a család és a barátok mindennél fontosabbak számodra! Barátságos, kedves személyiségednek köszönhetően mindenki szívébe hamar belopod magad.

  • Ilyen vagy, ha a hajad rövidre vágott!Te vagy a társaság közepe! Szuperül megtalálod a hangot bárkivel! Emellett magabiztos vagy, egy vitás helyzetben is meg tudod őrizni a nyugalmadat, hála a legendás önuralmadnak!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!