2022.03.12. 17:46:22 8490 269

A gumicukor utóélete – Gyors desszertek a színes macikból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, nincs olyan gyerek (de felnőtt sem), aki ne szeretné a színes, gyümölcsös, puha, maci alakú finomságokat, a gumimacikat. Hogy mennyire egészséges, inkább ne firtassuk, de nagy valószínűséggel már ennek is van házilag elkészíthető, valamivel egészségesebb változata.

Gumicukor - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Gumicukor

Ha Te maradnál az eredetinél, és kíváncsi vagy rá, micsoda színes csodák készülhetnek ezekből a gumimacikból, nézd meg a lenti videót és ámulj! Ki gondolná, mi minden rejlik egy-egy cukros zacskóban!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...