2017.12.14. 14:44:33 10215 337

10 hangolódó tennivaló, amit mindenképpen írj fel a karácsonyi bakancslistádra!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem luxus a magadra költött idő! Az ünnepi hajtásban pedig még inkább szükséged lesz rá! Hogy ne őröljenek fel az előkészületek, írd fel az alábbiakat is a teendők listájára.

Karácsonyi tennivaló lista - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Karácsonyi tennivaló lista
  1. Akassz fagyöngyöt vagy kis koszorúkat minden ajtóra! Mindamellett, hogy nagyon jól mutat, biztos, hogy a köszöntő és búcsú puszikat sem felejtitek majd el.
  2. Találj egy jól látható, vidám helyett a karácsonyi lapoknak! Ma már nem olyan divatos a képeslap küldése, így amennyiben kapsz, becsüld meg! Sőt, te is írhatnál karácsonyi köszöntőt a kedves ismerősödnek.
  3. Készíts karácsonyi lejátszási listákat! Van olyan karácsonyi dal, amelyik a kedvenc dekorációdat is említi? Hallgasd meg újra figyelmesen a dalszövegeket dúdolás közben, hátha kiderül!
  4. Látogass el egy környékbeli karácsonyi fénygyújtó ünnepségre! …és igyál egy jó forralt bort vagy puncsot
  5. Nézd meg a kedvenc karácsonyi filmjeidet advent vasárnaponként! A gyertyagyújtás után hosszabbítsd meg az ünnepi hangulatod egy-egy kedves történettel.
  6. Kísérletezz ki új ízeket a forró csokihoz! Baráti összejöveteleken és családi hangolódós estéken ugyancsak remek szórakozás a közös főzés, aminek az eredménye ráadásul meglepően finom (is lehet). A mályvacukrot se felejtsétek el!
  7. Video chat a távoli rokonokkal és ismerősökkel. Akikkel nem tudtok az ünnepek alatt találkozni, azoknak jól fog esni, ha felkeresed őket. Régi barátságokat is felújíthatsz egy szívhez szóló jókívánsággal.
  8. Lepj meg egy ismeretlent! A nagyobb áruházakban gyűjtéseket rendeznek a rászorulók számára, de csatlakozhatsz a cipős doboz akcióhoz is. Ha inkább állatbarát vagy, támogathatsz egy állatmenhelyet: szőrös kis barátaink szintén örülnek egy-egy apróságnak.
  9. Találj ki élményajándékokat a tárgyak helyett! Gondold végig, kit és hová vinnél el szívesen magaddal? A közös élmény sokszor maradandóbb és személyesebb, mint egy „hagyományos” ajándék.
  10. Lepd meg a környezetedet egy családi vagy baráti énekkórussal… az ablakuk alatt! Olyan szórakoztató lesz, hogy még hagyományt is teremthettek vele.

Forrás: countryliving.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...