2023.11.25. 12:26:58 5752 239

Zavaró pontok – Előzd meg vagy tüntesd el az apró mitesszereket az arcodról!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A pattanások után a legzavaróbb bőrhiba a mitesszer. Úgy érezzük, ezek az apró fekete pontok egyszer csak az arcunkon teremnek és semmi nincs, amivel el tudnánk őket kerülni. Szerencsére, van megoldás a megelőzésükre és a kezelésükre is, úgyhogy csak semmi pánik!

Arctisztítás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Arctisztítás

Ha tudod, hogyan és miért alakulhatnak ki, valószínűleg könnyebben felveszed majd ellenük a harcot.

Elkerülnéd a mitesszereket?

Ezekre mindenképpen ügyelj!

Nem mindegy, honnan nézed!

Egy jól megválasztott, nagyítós tükör sokat segíthet abban, hogy jó helyen keresd a kis pöttyöket. A megvilágítás sem mindegy, hiszen ha időben észreveszed a kis bibiket, elkerülheted, hogy hetekig, hónapokig növeszd őket. Szóval tükör és fény, ezekre mindenképpen ügyelj!

Légy türelmes!

Ha nem megy elsőre, ne „szadizd”! Ne nyomkodd, ne piszkálgasd a kis pöttyöt, inkább várj még néhány napig, amikor már olyan állapotban van, hogy könnyebben eltávolítható!

El a kezekkel!

Te is általában a „csupasz” ujjaiddal esel neki egy-egy „mutatósabb” mitesszernek? Nagyon rosszul teszed! Ugyan a bőrhibát sikerül eltávolítanod, ám cserébe nem kis gyulladást okozol a bőrnek! Az ujjakon, körmök alatt lévő bacik így bejutnak a bőr alá, nem kis problémát okozva ezzel odabent. Egy zsepi, kozmetikai kendő már sokat segíthet a bajodon. De az is, ha beszerzel egy mitesszereltávolító készletet és azzal próbálod „kiműteni” a nem „arcravaló” dolgokat.

Nem mindegy a kence-fice!

Fontos, hogy minden este gondot fordíts a megfelelő bőrápolásra! Távolítsd el alaposan az aznapi sminket, alkalmanként radírozd le a bőrödet és ne légy rest a bőrtípusodnak megfelelő hidratálókrémet is alkalmazni! Hidd el, a bőröd hosszú távon meghálája majd!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...