2023.09.01. 11:00:22 6562 258

„Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak…” – Azért egy fincsi koktél jöhet?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekem viszonylag nehezen sikerül most elengednem a nyarat. Viszonylag későn is kezdődött, későn is indult be, és úgy voltam vele, mint egy jó nyaralással: mire belejöttem, addigra vége is lett.

Koktél - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Koktél

Ilyenkor jön igazán jól némi mentőötlet, bármilyen formában! Lehet ez egy nyári dal-, film-, vagy olvasmánylista, ami pillanatok alatt visszarepít minket a forró napok idejére. Ugyanilyen hatásos lehet egy szuper recept is. Ha mindehhez szükséged van némi méregkeverői tudásra, hiszen egy koktélreceptről van szó, az sem nagy baj, ugye? Ha a válaszod egyértelműen igen, vagyis nem bánod, ha ráznod kell a shakert, ez a nyarat idéző koktélrecept Neked szól! Íme a hozzávalók:

  • 120 milliliter prosecco

  • 60 milliliter Aperol

  • 2 dl narancslé

  • 1 db narancs

  • jégkocka

Előző nap is lesz már dolgod a koktéllal, ha a tökéletességre törekszel: készíts a narancsléből jégkockákat. Egyszerűen öntsd bele a narancslevet a jégkockatartóba, és már mehet is a fagyasztóba. A citromot mosd meg alaposan, szárítsd meg, majd szeld szeletekre. A narancsos, illetve a „natúr” jégkockákat, az alkoholokat tedd egy shakerbe és rázd össze, amíg egy jégkásához hasonló állagú italt nem kapsz. Ha megvagy, öntsd az egészet poharakba, dobj bele egy szívószálat, díszítsd a narancsszeletekkel és már hörpölheted is!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...