2020.03.08. 17:58:14 9116 316

Várjuk a nyarat! – Jeges finomságok pofonegyszerűen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Még csak éppenhogy megkezdődött a tavasz, Te máris az előtted álló nyárról ábrándozol? A soha véget nem érő nyári estékről, a nagy csobbanásokról, a sistergő grillpartykról, a késő esti fröccsözésekről, a „csak még egy gombóc” fagyikról!

Fagyi, jégkrém - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fagyi, jégkrém

Azt sajnos nem tudjuk megígérni, hogy a nyár hamarabb eljön, de néhány jeges finomság segítségével megidézhetjük az elmúlt, vagy éppen elképzelhetjük az előttünk álló forró hónapokat!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...