2017.12.02. 13:55:57 9571 353

Van otthon elfekvőben egy tábla csoki? – Csinálj belőle „uzsit”!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ebéden már túl vagy, a vacsora még messze, kellene valamit uzsonnázni, ami kicsit nasiféle is, mert úgy vágysz egy kis csokira! Van is a kezed ügyében egy tábla, de olyan snassz lenne csak így betömni. Kezdjünk már vele valamit!

Csokis kenyér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Csokis kenyér

Szóval, ha akad otthon egy kis vaj, meg egy kis kenyér, isteni uzsonna kerekíthető ki a csokiból! (Majd holnap eszel valami kevésbé egészségtelent, ennyi bűnözés mindenkinek jár!:-))

Olvaszd meg!

Törd össze a csokit és tedd be a mikróba néhány percre, hogy a csokoládé megolvadjon! Ha megvan, kend gyorsan a kenyérre, akár az igazi csokikrémet. A saját készítésű hamar újra kemény lesz, és akkor már nem lehet kenni. Ha van kedved, tuningold fel a házi csokikrémet: tegyél bele apróra vágott aszalt gyümölcsöket, diót, mogyorót, vagy amit éppen megkívánsz! Engedd el a fantáziád!

Reszeld le!

Végy egy szelet kenyeret, kend meg vajjal, majd kapd elő a sajtreszelőt, és reszelj a csokiból a kenyeredre, amennyit szeretnél! Én mondjuk még meg is pirítanám a kenyeret kenés előtt!:-)

Válogass!

Ha bejött ez a csokis-kenyeres uzsonnamegoldás, legközelebb próbálj ki más fajta csokoládét is! Ét, fehér, kekszes, vagy amilyet csak szeretnél! Jó kísérletezgetést!:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...