2019.10.06. 13:42:31 9793 288

Van, ami ősszel a legjobb! – Mert még mindig érdemes szeretni ezt az évszakot!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Azt hiszem, ha ősz, akkor egyvalami nem maradhat el: saját magunk győzködése arról, hogy miért is jó nekünk, hogy ősz van. Ezeket aztán szorgalmasan igyekszünk is mantrázni magunknak minden egyes ködös, borús, esős szeptemberi, októberi vagy novemberi reggelen.

Boldogság, ősz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldogság, ősz

De legyünk őszinték: van úgy, hogy kilépni nincs kedvünk ilyenkor a lakásból, a „szeretjük az őszt” érvek ezeken pedig nem mindig segítenek. Ilyenkor nagy levegő, széles mosoly és rajongjunk ezért a szép évszakért, „csakazértis”!

Mert van, ami csak ősszel jó!

Szerintünk ezek itt biztos.

  • Imádjuk a napsütést! Persze, minden évszakban szeretjük, ha süt a nap, de a sok borús, ködös, esős őszi nap után előbújó napsugarak mintha sokkal boldogabbá tennének minket, mint máskor.
Őszi napsütés | Forrás: 123rf.comŐszi napsütés | Forrás: 123rf.com
  • Reggel az ágyban! Naná, hogy az ágyban lustálkodni mindig jó, de ősszel, amikor semmi motivációnk kimozdulni, valahogy mégiscsak jobban esik. És ha egy aprócska 3 éves keresztülhúzza a „lustálodási” szándékainkat, az sem baj! Hiszen ugrálni az ágyban még jobb!:-)
Reggel az ágyban | Forrás: 123rf.comReggel az ágyban | Forrás: 123rf.com
  • Reggeli az ágyban! Ahogy fentebb is írtam, nincs hova sietni, még hétvégén sem, hiszen odakint barátságtalan az idő! Az ágy pedig visszahúz! Hát reggelizzünk az ágyban!:-)
Reggeli az ágyban | Forrás: 123rf.comReggeli az ágyban | Forrás: 123rf.com
  • Éljen a gesztenye! No, és a gesztenyepüré! Egyik évszakban sem esik olyan jól ez az egyszerű, de nagyszerű desszert, mint ősszel!
Gesztenyepüré | Forrás: 123rf.comGesztenyepüré | Forrás: 123rf.com
  • Éljen az új dekoráció! Na jó, az otthonunkat dekorálni mindig jó, de ősszel szinte elveszünk a színek kavalkádjában! És valljuk be, ez nagyon inspiráló!
Őszi dekorációŐszi dekoráció

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Külső és belső méregtelenítés természetesen

Ki ne szeretne a reggeli ébredéskor erőtől duzzadóan kipattanni az ágyból? Jó lenne a fásultságot, levertséget, bágyadtságot, ingerültséget, valamint az emésztési zavarokat, fejfájást, a különféle bőrbetegségeket csak hírből ismerni? Marie Farquharson könyvében, a Természetes méregtelenítésben arra hívja fel a figyelmünket, hogy az, ahogyan a saját bőrünkben érezzük magunkat arról a testi képességünkről fest képet, ahogyan a mérgekkel bánunk.

Poke bowl, ízletes és színes tál Hawaiiról

A Poke bowl, vagy más néven csak "poke", az utóbbi évek egyik legnagyobb ételtrendje lett világszerte. Ez a Hawaii-szigetekről származó étel a friss, nyers halat, zöldségeket és szószokat kombinálja egy tálba helyezve. Annak ellenére, hogy eredete a ’70-es évekre nyúlik vissza, a poke mostanra újra divatossá vált, különféle variációkban jelenik meg az egész világon, így Magyarországon is.

Az Auchanból vásárolt szénsavmentes vizet hívott vissza a Szentkirályi

A Szentkirályi minőségellenőrző laboratóriuma jelezte, hogy a palackozás során a 1,5 literes szénsavmentes Szentkiralyi termékbe csekély adagban tisztitószer került, ezért a Szentkirályi Magyarország kéri a fogyasztókat, akik múlt pénteken, március 22-én bármelyik Auchan áruházban olyan 1,5 literes, szénsavmentes (rózsaszín kupakos) Szentkirályi ásványvizet vásároltak, amelynek a palack nyakán látható lejáratai ideje 21.03.2025, hogy ne fogyasszák el azt, hanem vigyék vissza az áruházba, ahol vásárolták.