2023.03.04. 15:56:12 7601 305

Űzd el a bűzt! – Így lesz újra illatos a konyharuha
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába mosod, áztatod, illatosabbnál illatosabb öblítőt használva, soha nem lesz olyan, mint új korában. Előveszed a tisztát, frissen mosottat, és olyan, mintha már egy ideje használva lenne. A finom illat helyett a nem túl kellemes konyhaszag árad a ruhából. Innen már nincs visszaút?

Konyharuha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyharuha

Azt ugye nem kell ecsetelnünk, hogy a kellemetlen szag csak a kisebbik gond egy konyharuha esetében. Az anyagban megbújó bacik, egyéb kórokozók jelentik a nagyobb problémát. A lenti módszer ezt a gondodat is megoldja! A konyharuhák újra illatosak és 100%-ig tiszták lesznek.

Ha a fehér szín dominál

Fehér színű konyharuhák esetén a fehérítő jó szolgálatot tehet. Pakold be a konyharuhákat a mosógépbe, állítsd be a programot, mosószert, öblítőt adagold be, majd adj a ruhákhoz 2-4 evőkanál fehérítőt. Ezután mosd és teregesd őket a szokásos módon.

Majd az ecet segít!

Ehhez is pakold be a mosógépbe a konyharuhákat, adagold a mosószert, majd ugyanennyi ecetet. A szokásos programmal mosd ki a ruhákat. Ha valamiért nem lett volna sikeres elsőre a projekt, ismételd meg a művelet.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Párna a tökéletes alváshoz - Hogyan került egyáltalán képbe ez az alvóeszköz?

Az első emberek fekvőhelyét száraz falevelek vagy szénahalom képezhették, ám a későbbiek folyamán már egyre inkább arra törekedtek, hogy kényelmesebb megoldásokat keressenek éjszakai pihenésük idejére. A sátraikban már előfordultak állatbőrök, melyek puhább, komfortosabb fekvőhelyet kínáltak számukra. Hogyan alakultak ki és formálódtak a történelem folyamán az alváshoz szükséges kellékek? És vajon milyen típusú, formájú, anyagú párnára hajtva a fejünket ébredhetünk frissen, üdén, kellemetlen fájdalmak nélkül? Ezekre a kérdésekre keresünk válaszokat az alábbiakban.

Napi egy szilva a szorongást távol tartja + 1 extra szilvás-mandulás recept

Noha a szilva rendszertanilag a „vitatott besorolású” kategóriába tartozik, annál nagyobb érdeklődés övezi az egészségre gyakorolt hatását. Ez a Kárpát-medencében és Ázsiában egyaránt őshonosnak tartott gyümölcsféle Magyarországon leginkább a középkorban került az érdeklődés középpontjába. A későbbiek folyamán pedig már aszalványként szállították Németországba, Lengyelországba és Ausztriába is. Ezért nem meglepő, hogy ezeken a helyeken „magyar szilva”néven vált ismertté. A figyelemre méltó történelmi háttér mellett arra is kíváncsiak vagyunk, hogy miért érdemes fogyasztani?

Palóc Búcsú és Folkfesztivál Balassagyarmaton

A hagyományos palóc búcsút rendezik meg a hétvégén folkfesztivállal színesítve a Nógrád vármegyei Balassagyarmaton; a Szent Anna tiszteletére rendezett búcsút palóc vendégség követi majd vasárnap.