2023.03.04. 15:56:12 7434 305

Űzd el a bűzt! – Így lesz újra illatos a konyharuha
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hiába mosod, áztatod, illatosabbnál illatosabb öblítőt használva, soha nem lesz olyan, mint új korában. Előveszed a tisztát, frissen mosottat, és olyan, mintha már egy ideje használva lenne. A finom illat helyett a nem túl kellemes konyhaszag árad a ruhából. Innen már nincs visszaút?

Konyharuha - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyharuha

Azt ugye nem kell ecsetelnünk, hogy a kellemetlen szag csak a kisebbik gond egy konyharuha esetében. Az anyagban megbújó bacik, egyéb kórokozók jelentik a nagyobb problémát. A lenti módszer ezt a gondodat is megoldja! A konyharuhák újra illatosak és 100%-ig tiszták lesznek.

Ha a fehér szín dominál

Fehér színű konyharuhák esetén a fehérítő jó szolgálatot tehet. Pakold be a konyharuhákat a mosógépbe, állítsd be a programot, mosószert, öblítőt adagold be, majd adj a ruhákhoz 2-4 evőkanál fehérítőt. Ezután mosd és teregesd őket a szokásos módon.

Majd az ecet segít!

Ehhez is pakold be a mosógépbe a konyharuhákat, adagold a mosószert, majd ugyanennyi ecetet. A szokásos programmal mosd ki a ruhákat. Ha valamiért nem lett volna sikeres elsőre a projekt, ismételd meg a művelet.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...