2024.07.07. 17:40:49 6833 199

Útra fel! – Könnyed és elgondolkoztató road movie-k, ha már itt a nyár
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Idén nincs lehetőséged hosszabb időt eltölteni a világ egy távolabbi szegletén? De hiányzik az indulás, az utazás, a megérkezés izgalma? Vagy pont most készülnél életed nagy utazására és felkészülnél lélekben, mondjuk 1-2 filmalkotás segítségével? Akkor szólunk, hogy jó helyen jársz!

Utazás Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Utazás Fotó: 123rf.hu

Szerencsére, road movie-ból nincs hiány, hiszen számtalan utazós alkotással ajándékoztam meg minket jobbnál jobb rendezők a filmtörténelem során!

Ha sokat akarsz nevetni utazás közben: Cool túra

Ha társadalmi kérdéseket is feszegetnél: Zöld könyv - Útmutató az élethez

Ha kell a feszültség: Született gyilkosok

Ha kíváncsi vagy a fiatal Brad Pittre;): Thelma és Louise

Ha szereted az igaz történet alapján készült filmeket: Út a vadonba

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...