2021.11.14. 17:40:21 7561 262

Unod a ruhatárad? – Dobd fel a szerelésed egyszerű trükkökkel
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Valószínűleg mindenki ismeri a „Nincs egy rongyom se!” érzést. Meglehet, nem ilyen súlyos a helyzet, hiszen van miből válogatni. De sokszor a legváltozatosabb ruhatár is igényel némi tuningot, és mint tudjuk, a változás meg gyönyörködtet, úgyhogy elő a cuccokat, ollót, cérnát és a bátorságodat!

Stílusos alapruhatár | Fotó: 123rf.com - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Stílusos alapruhatár | Fotó: 123rf.com

Biztos, ami biztos, előtte azért nézd meg a videót, hogy kedvedre válogathass a különböző ruhamegújítási ötletek közül. Ha úgy érzed, valamelyik a saját ruháiddal is kivitelezhető, és megvan benned a kellő elszántság, ne tétovázz! Vágj bele (akár szó szerint is:-))!

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...