2017.11.19. 16:41:18 14786 404

Újra a kóláról – Igyuk, „együk”, vagy takarítsunk vele?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Időről időre felröppennek hírek, megjelennek megdöbbentő videók, képek, arról, mit is tud művelni a kóla mondjuk egy rozsdás szöggel, vízkővel és így tovább. Ilyenkor aztán gondolkodóba esünk, hogy vajon akkor mit is csinálhat a gyomrunkkal? A döbbenet legalább a következő pohár kiöntéséig is eltart…

Klasszikus cola - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Klasszikus cola

Nálunk amolyan „kocakólázás” folyik. Ha hozzánk jönnek vendégek, általában egy üveggel mi is veszünk a barna itókából, és le is csúszik egy pohárka. Esetleg ha mi vagyunk hivatalosak valahova, és vendéglátóink megkínálnak minket ezzel a cukros üdítővel, ott is hódolunk a kólafogyasztás bűnös élvezetének. Sőt, kólás süteményrecepttel is találkoztam már! Szóval, a kóla népszerűsége töretlen, bármit látunk, hallunk, olvasunk vele kapcsolatban. Hogy ki mire használja, mindenki döntse el maga, ahogy azt is, hogy a lenti videókat tájékoztató, szórakoztató, esetleg elgondolkodtató jelleggel nézi-e!

Na jó, azért jó néhány kólával kapcsolatos trükk is létezik:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...