2018.01.03. 12:48:13 12127 403

Újévi fogadalmak? Pff! Már meg is szegtem őket!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szörnyű, de már 100%-ban megszegtem az új évi fogadalmamat, pedig csak egyetlen egy volt: legyek egy kicsit összeszedettebb...

Új évi fogadalom - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Új évi fogadalom

Aztán jött az új év második napja, a férjem visszament dolgozni két hét folyamatos itthonlét után, ami maga volt a Kánaán, hiszen nem egyedül kellett megoldanom a mindennapokat egy éppen, hogy totyogó gyerekkel, kutyával egy negyedik emeleti lakásban - lift nélkül. :) Ez a két hét elég is volt arra, hogy hozzá szokjak a jóhoz, így arcon csapásként ért az első hármasban töltött nap, pedig délután még az édesanyám is bejött meglátogatni minket. És mégis: otthon maradt a pénztárcám, így nem tudtam felvenni a postán hagyott ajánlott levelet, nem tudtam bevásárolni - pénz híján, elhagytam a kulcsom, és még sorolhatnám. Meg persze leírhatnám a körülményeket jó részletesen, de igazából mindez lényegtelen.

A lényeg az az, hogy az új évi fogadalmam, miszerint összeszedettebb, rendszerezettebb leszek, máris megbukott. És akkor most adjam fel? Fogadjam el, hogy szeleburdi vagyok, és kész! NEM!

Ebből az egy napból is látszik, hogy a lehető legjobb újévi fogadalmat választottam, és valóban szükségem van rá, hogy ezt valahogy betartsam, már csak az a kérdés, hogy hogyan... Úgyhogy úgy döntöttem, hogy az egész évemet ennek fogom szentelni, addig, amíg el nem sajátítok némi rendszert! Olvasok a témában, kutatok és természetesen írok is nektek majd róla, hogyan sikerül az elméletet a gyakorlatban megvalósítani, ...hátha rajtam kívül mások is hasonló cipőben járnak: 24 órára 28 órányi teendő. :D (Nem kérdés, hogy faragni kell a teendők listáján is...)

RendszerezésRendszerezés
Addig is próbáld magad tartani a saját újévi fogadalmaidhoz, ne add fel az első bukás után - ahogy én sem fogom. Ha pedig még nem fogadtál meg semmit, válassz ezek közül a valóban teljesíthető dolgok közül egy kis sikerélményért, mert arra is szükség van!

Legyél önmagad legjobb barátja!

Foglalkozz többet saját magaddal!

Kevesebb: Facebook, tévé, telefon, internet!

Több idő a barátokkal!

Több idő a családdal!

Több idő a partnereddel!

Összességében több személyes kapcsolat!

Meglátni a legapróbb szépséget is!

Egy új hobbi! Találd meg a szenvedélyed!>>

Egészségesebb étkezés: több gyümölcs, több zöldség!

Bejelentkezni szűrésekre már az év elején!

A sokat halogatott ügyek elintézése (úgy mint: biztosításkötés, nagytakarítás, megtakarítások beütemezése, telefon a .... - kinek mi)

Egyszerre egy dologra koncentrálni!

Megtalálni az otthonod illatát :)

Otthonosabbá tenni a lakást, például fotókkal, dekorációval!

Vakáció(k) megtervezése

Le sem merjük írni, annyira átlagos, de: sportolj!

Nyugodtan add ki a házi munkát a kezedből - férjnek, gyereknek, bejárónőnek...

Szabadulj meg a felesleges holmiktól

Vásárolj kevesebbet! (Tedd fel a “Tényleg szükség van rá?” - kérdést)

Hallgass jó zenét! Például Fábián Julit! RIP :(

Feküdj le időben!

Fogadd el a bókokat, és bókolj magadnak is!

Főzz legalább hetente egyszer valami egészségeset!

Ne foglalkozz annyit mások negatív véleményével...

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...