2021.02.03. 12:49:50 8297 222

Tüntesd el a céklafoltot 1. – Fa és műanyag felületek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az egyik legegészségesebb gyökérzöldségünk a cékla, érdemes lenne belőle minél többet fogyasztanunk. Aki megszokja, megszereti édeskés ízét, annál valószínűleg visszatérő vendég lesz. Ám a cékla okozta foltokat még a legnagyobb rajongók sem kedvelik.

Cékla - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cékla

Bizony, mert a cékla bizony elég markáns foltot tud hagyni, akár még a fán, műanyagon is! A következő tippekkel megtisztíthatod műanyag vagy fa vágódeszkádat, ha előtte éppen céklát kockáztál rajt.

Ne az arcod legyen savanyú!

Hanem az ecet, amit elhasználsz a fa vagy műanyag felület tisztításához. Kend be a felületet, hagyd hatni negyed óráig, majd alaposan öblítsd le!

Sütés mellett erre is jó

Természetesen a sütőporról vagy a szódabikarbónáról beszélünk! Szórd be a porral a céklával összekent fa vagy műanyag felületet, hagyd hatni 5-10 percig, majd a szokásos módon, alaposan öblítsd el!

Végy egy citromot!

Vagyis inkább annak levét. Dörgöld át vele a deszkát, hagyd hatni fél órát, majd alaposan öblítsd el a szokásos módon.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...