2017.05.07. 11:05:32 11444 292

Tündökölj smink nélkül (is)! – Egyszerű tippek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Néhanapján jó feldobni egy halvány, vagy éppen erősebb sminket - ami éppen az alkalomhoz illik. Ám a hétköznapokon nem igazán szeretünk vele bíbelődni. Ki engedheti meg magának azt a luxust, hogy reggel 20, 15, 10 vagy akár 5 perccel is előbb keljen? Hiszen szépek vagyunk mi smink nélkül is!;-)

Szép arc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép arc

És ha a lent írt tippeket megfogadjuk, még szebbek is lehetünk mindenféle kencefice nélkül is!

Találd meg az igazit!

Jó, ha a bőrödnek megfelelő szérumot, hidratáló krémet használod! Egy jól megválasztott krém, szérum nap mint nap csodát tehet a bőröddel, és smink nélkül is ragyogsz majd! Ha még több ragyogást szeretnél kölcsönözni az arcodnak, használhatsz speciális arcolajat is! Csak masszírozd bele gyengéden a bőrödbe egy alapos arctisztítás után! Arra ügyelj, hogy ha zsírosodásra hajlamos a bőröd, csak az arccsontodra kenj az olajból!

RR – vagyis radírozz rendszeresen!

Hogy bőröd ne legyen fakó, szürke, legalább kétnaponta szabadítsd meg az elhalt hámsejtektől! Használd kedvenc bőrradírod, esetleg keverj magadnak egyet házilag, és láss csodát, máris sokkal szebben tündökölsz majd a bőrödben!

Keresd meg a megfelelő hosszúságot!

Természetesen szigorúan a szemöldökre gondoltunk! Hogy mégis melyik számodra a megfelelő hossz, illetve forma, azt egy tükör és egy ecset segítségével könnyen kiderítheted. Tedd az ecset nyelét az orrcimpádhoz először függőlegesen! Igazítsd a belső szemzugodhoz! Így láthatod, hol kell kezdődnie, ha kicsit fordítasz az ecseten, és a szemed külső zugához igazítod, meglátod, hol kell véget érnie a szemöldöködnek. Ha a forma megvan, ne feledkezz meg a megfelelő színről! Minél sötétebb a szemöldököd, annál karakteresebb lesz az arcod smink nélkül is. Persze, azért az ésszerűség és a jó ízlés határain belül maradj, amikor árnyalatot választasz! Ha nem szeretnél minden nap bíbelődni vele, bízd szakemberre a szín megválasztását, felvitelét!

Szexi mosoly, egészséges fogak!

Ha szépek, egészségesek, fehérek a fogaid, nem is kell semmilyen smink az arcodra, anélkül is ragyogni fogsz! Ápold őket, akár házilag készített, akár vásárolt fogkrémmel, ellenőriztesd őket rendszeresen a fogorvosoddal és mosolyogj sokat! Ennél több smink nem is kell!:-)

Válts színt!

Az enyhén napbarnított bőr egészségesebb, szebb, egyenletesebb, vagy legalábbis annak tűnik.:-) Ha nincs időd napozni, szoláriumba menni, használj önbarnítót! Persze, azért csak csínján vele, ügyelj, hogy egyenletesen oszlasd el a bőrödön, hogy elkerüld a hol világosabb, hol sötétebb foltokat!

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...