2023.06.02. 14:05:55 6325 249

Túl a romantikán! - Ilyen is az igazi szerelem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Egy kapcsolatnak vannak fontos állomásai. Ilyen az első randi, első csók, első szex, találkozás a családdal, barátokkal, összeköltözés, házasság, gyerekek és így tovább. És vannak ennél kevésbé romantikus jelei annak, hogy egy szerelem bizony szintet lépett.:-)

Különleges szerelem - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Különleges szerelem

Sőt, jelei lehetnek annak is, hogy viszonylag jó irányba halad a kettőtök dolga. Mert az ember lánya vagy fia nem mindenki előtt mer annyira pőre (testileg és lelkileg egyaránt) lenni, mint egy idő után a szerelme előtt. Igaz, ehhez idő kell, de ahogy telik és múlik, mennek a hetek, hónapok, évek, úgy válunk egyre kevésbé szégyenlőssé és egyre őszintébbé a másik előtt. De hogy mik ezek a bizonyos jelek! Hát, íme!

Nem mindig a legbulisabb program a legjobb együtt!

Vagyis nem csak a pihizős, bulizós, lazulós programokon érezhetitek magatokat jól együtt. Szuper közös tevékenység lehet a bevásárlás, kettecskén. Amikor van egy kicsit több idő válogatni, bolondozni a sorok között. Tudod, ilyenkor készülnek a vicces plüssös, „jelmezes” fotók, amiken évek múlva is nagyot nevettek.

Azok a bizonyos pöttyök…

Emlékszel arra, amikor minden randi előtt órákig készülődtél, hogy csakis a legjobb oldaladat lássa a másik? Vagy amikor előbb ébredtél, mint ő, csakis azért, hogy az arcodra dobj egy kis sminket, hogy már reggel a legszebbnek lásson? Aztán már nem készülődsz annyit, nem ébredsz előbb, mert tudod, hogy úgy is szeret, ha kicsit karikásabbak a szemeid, ha van rajtad néhány ránc, vagy esetleg néhány apró bőrhiba, pattanás. És míg korábban kitiltottad a másikat a fürdőszobából, ha éppen szépítkeztél, addig a kapcsolat előrehaladtával már egy komplett arctisztítást elvégzel a másik előtt. Természetesen, annak minden kellemes és kellemetlen részével együtt – utóbbiakhoz tartozik a nem kifejezetten szexi mitesszer- és pattanásnyomkodás.

Amikor a szükség nagy úr…

És amikor a kis- és nagydolog már nem is olyan nagy dolog!:-) Míg korábban egy együtt töltött hétvége alkalmával az ügyes-bajos dolgaid elintézését a toaletten csak nagy körültekintéssel és előkészülettel tetted, addig manapság még egy gyors pisi is belefér a másik társaságában. Hát, ez (is) a bizalom (egyik) jele!

(Ne) szállj ki a fejemből!

Megesett Veletek is, hogy Te elkezdtél egy mondatot, a párod pedig gond nélkül befejezte? Vagy éppen abban a pillanatban csippant a telefon és jött tőle üzenet, amikor írni akartál neki, vagy hívni akartad? Na jó, ez egy kicsit romantikus és nagyon is arra utal, hogy nem kicsit vagytok összehangolódva!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.

A lakberendezés pszichológiája

Az otthon a személyiség egyik legkézzelfoghatóbb és legszembetűnőbb kifejezője. A lakberendezés erőteljes hatást gyakorol a közérzetre, a hangulatunkra, a kreativitásunkra és a motivációinkra egyaránt. Ahogy a dal is mondja: Ezek csak házak, az otthon az valami más. De vajon mitől válik mássá? Mi teszi egyedivé, személyre szabottá? Mi az a többletérték, aminek a jelenlétében azt mondhatjuk: „az enyém”? És milyen szerepet játszik mindebben a lakberendezés?

Ne keverd össze! – 3+1 érzés, ami már/még nem szerelem, vagy soha nem is volt az

Te is beleestél már abba a hibába, hogy annyira szerettél volna már szerelmes lenni, hogy már-már bemesélted magadnak ezt az érzést, és teljesen úgy tűnt, hogy tényleg szerelmes vagy? Aztán persze egy helyzet, egy reakció, egy döntés miatt jött a felismerés: ez nem is szerelem!