2022.03.15. 15:10:48 9236 342

Tudtad, hogy erre is jó a mák?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A mákot kis hazánkban jól ismerjük. Előszeretettel használjuk édességek és péksütemények elkészítéséhez. De fogadni mernék, hogy ezt nem tudod erről az apró fekete szemről.

Mák - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mák

Tettél már mákszemeket a reggeli joghurtodba? Nem? Itt az ideje, hogy kipróbáld! Azon túl, hogy ízletessé varázsolhatod vele a tejes italt, még az idegrendszeredre is nyugtatóan hat. Próbáld ki, hogy stresszmentesen induljon a napod- persze nem árt, ha mosolyogsz is hozzá!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...