2017.02.07. 17:15:31 10718 259

Tudjuk, mit nézel Valentin napon - Februári moziajánló!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megnéztük, milyen filmek várhatók februárban, négy tipp négyféle embernek. A romantikustól a kevésbé romantikusig, de most horror nélkül. Biztosan megtalálod azt, amire el tudtok menni pároddal, akkor is ha Valentinozni akartok, és akkor is ha nem... :)

Mozi és popcorn - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mozi és popcorn

A sötét ötven árnyalata

Ha színtiszta romantikus alkat vagy. Sajnos a Szürke ötven árnyalata finoman szólva is elnagyolt volt, a könyv sikerét nem tudta megismételni. Ennél a filmnél a könyv talán már kevésbé ismert, cserébe a film esetében próbálják megugrani az egyel magasabb lécet. Kim Basingert már nagyon régen láttuk a moziban, már csak a nosztalgia miatt is megéri miatta bemenni. Rita Orát pedig nemcsak a slágerei miatt kedveljük, de az amerikai tehetségkutatók meghatározó zsűritagja.

Természetesen egy romantikus regény sztorija leírva kevésbé vonzó - a férfi próbálja meghódítani a bizalmatlan nőt, és a körülmények sem éppen kedvezőek - viszont a színészek miatt érdemes beülni a filmre. Naná, hogy Valentin napon mutatják be!

Tulipánláz

Szereted a kosztümös filmeket? Az sem baj, ha van egy kis csavar a sztoriban? A 17. századi Amszterdamban egy művész beleszeret egy házas nőbe. A film elkészítése állítólag már nagyon régóta - több mint 10 éve - csúszik. Viszont ennek örülnünk kell, mert így a modell hölgy vagyonos férjét alakító szerepet Christoph Waltz kapta. Őt a nagyvilág a Becstelen Brigantik náci tisztjeként ismerte meg, és valljuk be, zseniális volt. Csak miatta megéri beülni egy mozira. Akkor válaszd, ha csak 2 héttel Valentin nap után tudsz elmenni, mivel a bemutató időpontja is február 23.

LEGO Batman

Ha igazából a gyerekek miatt mennél, akkor ez a te választásod. A Lego Kalandra emlékszel még? Imádtuk. Na, ha a bemutatóban nem lőtték el az összes poént, a Lego Batman még jobb lesz! A mai meséket a gyerekek imádják, és a készítők elrejtenek rengeteg olyan geget, amitől a felnőttek is élvezik. Ez most sem lesz másként. Az egyetlen negatívum talán az, hogy viszonylag drága mulatság lesz a film megnézése után beszerezni sok-sok építőkockát otthonra. De legalább fejlődik a gyerek kreativitása! :)

Bemutató: február 9.

John Wick: 2. felvonás.

Azok filmje, akik tojnak az egész Valentin napra, a párkapcsolatra, a moziban mellettük ülőre, csak egy kiadós lövöldözést akarnak látni, sok vérrel. Az első rész, emlékeztetőül: gonosz emberek megölik a főhős kutyusát, akiről kiderül, hogy nyugállományú bérgyilkos/fejvadász/kivégzőosztag, aki természetesen igen mérges lesz, és a gonosz embereket és a velük munkakapcsolatban álló egyéneket a lehető leglátványosabb módon hűvösre teszi. Ez alapján felmerül a kérdés: vajon jó a sztori? Kit érdekel? Csak ülj le 2 órára és élvezd a végig pörgős jeleneteket! A film után egyetlen kérdés marad majd benned: Keanu Reeves tényleg nem öregszik?

Bemutató: február 23.

No, és ott van még kis Viku Tékasztorija, amiről itt írtunk, róla se feledkezzünk meg!

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...