2017.02.02. 17:31:34 13368 288

Tékasztorik – vígjáték készült a díjnyertes blogból
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Aki nem hallott még Bihari Viktóriáról (azaz kis Vikuról), a Tékasztorik szerzőjéről, az tényleg jó dolgokból maradt ki eddig. Vicces, olykor megható és elgondolkodtató posztjai tényleg mindennapi betevőként szolgálhatnak azoknak, akik igénylik a jóféle, szókimondó humoros írásokat. Szóval olvassatok Bihari Vikit a Facebookon, az interneten, no meg nézzétek meg a blogjából készült filmet is!

Tékasztorik | Forrás: facebook.com/tekasztorik - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tékasztorik | Forrás: facebook.com/tekasztorik

Bár a Goldenblog-díjas Tékasztorik utolsó bejegyzése 2015-ben volt, az író, Bihari Viktória sikere továbbra is töretlen. A Facebookon hatalmas táborral rendelkezik, és felváltva ontja magából a vicces és elgondolkodtató posztokat, újabban pedig filmkészítésre adta a fejét.

A blog alapján a Tékasztorik című film közönségi finanszírozással jöhetett létre, azaz a blogger rajongói és szponzorok dobták össze rá a pénzt, így kerülhet majd február 11-én a hazai mozikba. Ráadásul két húzó név is a stáblistára került: Görbe Nóra kis Viku édesanyját (Mutert), míg Csuja Imre az édesapját (Fatert) alakítja.

Tékasztorik | Forrás: facebook.com/tekasztorikTékasztorik | Forrás: facebook.com/tekasztorik
Bihari Viki elmondása szerint egy vicces, társadalmi tükröt is mutató filmre kell számítani, melynek gerincét természetesen a blogon olvasható humoros történetek adják, amiket egy forgatókönyvíró gyúrt egybe.

A Tékasztorikat egyébként - a blogot - Bihari Viki videótékás melója ihlette, illetve tulajdonképpen ennek köszönhető, hogy létrejött az egész: a meló nem volt túl izgalmas, így időtöltés gyanánt blogírásba fogott kis Viku, akinek elképesztően jó stílusa van, amit hamar megkedvelt az internet népe. Olvassatok bele, aztán irány a mozi! Bővebb infót a film Facebook oldalán kaptok: facebook.com/tekasztori

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...