2019.01.16. 13:15:36 8912 342

Te tudod, mi az az igazi fáradtság? – Ezek a babák biztosan!:-)
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Nem tudom, ki hogy van vele, de nálam hiába az új év, új élet, az új lendület valahogy még várat magára! Ugyan elindultak a dolgos hétköznapok, ám ez nem azt jelenti, hogy újult erővel vetnénk bele magunkat az friss esztendő első heteinek feladataiba.

Fáradt baba - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Fáradt baba

Sőt, ami azt illeti, mintha az óévi fáradtság megduplázódott volna! Hát hova tűnt a lendület, a motiváltság? Valószínűleg, egyelőre téli álmot alszik…:-)

Ezt még a babák sem bírják!

Bizonyítékul, hogy a fáradtság nem csak rajtunk, felnőtteken lesz úrrá, nézzétek meg ezeket a babákat, akik szinte minden testhelyzetben, pozícióban képesek álomba zuhanni. OK, ezt mi, „nagyok” is meg tudnánk csinálni. No de ilyen cukin biztos nem!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...