2018.10.17. 18:31:20 13407 405

Te is tisztítod ezeket minden nap? – 4+1 dolog az otthonodban, amit jó lenne
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A dolgos hétköznapok közepette nagyon nehéz olyan dolgokra időt szakítanunk, mint a takarítás. Van, hogy az ember azt veszi észre, hogy apró porcicák költöztek a sarokba, esetleg a mosdókagyló, vagy a mosogató pompázik az eredetitől teljesen más színben…

Mosogató - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogató

Persze, a rendszeres, nagyobb lélegzetvételű takarítás sem árt, ám ha ezekre a „pontokra” jobban odafigyelsz az otthonodban minden nap, akkor nyerhetsz egy kis időt két nagyobb volumenű takarítás között.

Amin jársz!

Ha fel nem is mosol minden nap, ha a porszívó sem kerül el a hét minden napján, azért egy alaposabb söprés nem árthat naponta. A kintről behordott piszkot, a konyhában a földre került ételmaradékokat nem árt minél előbb eltávolítani. Nehogy az apró rovarok, hangyák előbb találjanak rá az „apróságokra”.

Pakold el!

Te is rendszeresen elfelejted, vagy inkább „elfelejted” az elmosott edényeket eltörölgetni, elmosogatni? Nem jól teszed! A frissen mosott, száraz edényeknek sem tesz jót, ha a mosogatóban, mosogatógépben „punnyadnak”, illetve a szemnek sem nyújt túl esztétikus látványt az egymáson tornyosuló edények halma.

Ahova a király is…

Vagyis, a toalettet sem árt minden nap megtisztítani. Egy gyors áttörlés egy fertőtlenítőkendővel, némi toalett tisztító folyadék a perem alá, és máris frissebb a levegő odabent!

Ki mint veti…

Ugyan nem mindenki ért azzal egyet, hogy reggel az első dolgunk a beágyazás legyen, de azért este mégiscsak jobb egy rendezett ágyba lefeküdni… Tippeket itt és itt találsz.

Róluk sem feledkezz meg!

A mosogatót, illetve a mosdókagylót minden nap töröld át, mosogatószeres, tisztítószeres szivaccsal!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.