2018.10.17. 18:31:20 14179 408

Te is tisztítod ezeket minden nap? – 4+1 dolog az otthonodban, amit jó lenne
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A dolgos hétköznapok közepette nagyon nehéz olyan dolgokra időt szakítanunk, mint a takarítás. Van, hogy az ember azt veszi észre, hogy apró porcicák költöztek a sarokba, esetleg a mosdókagyló, vagy a mosogató pompázik az eredetitől teljesen más színben…

Mosogató - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogató

Persze, a rendszeres, nagyobb lélegzetvételű takarítás sem árt, ám ha ezekre a „pontokra” jobban odafigyelsz az otthonodban minden nap, akkor nyerhetsz egy kis időt két nagyobb volumenű takarítás között.

Amin jársz!

Ha fel nem is mosol minden nap, ha a porszívó sem kerül el a hét minden napján, azért egy alaposabb söprés nem árthat naponta. A kintről behordott piszkot, a konyhában a földre került ételmaradékokat nem árt minél előbb eltávolítani. Nehogy az apró rovarok, hangyák előbb találjanak rá az „apróságokra”.

Pakold el!

Te is rendszeresen elfelejted, vagy inkább „elfelejted” az elmosott edényeket eltörölgetni, elmosogatni? Nem jól teszed! A frissen mosott, száraz edényeknek sem tesz jót, ha a mosogatóban, mosogatógépben „punnyadnak”, illetve a szemnek sem nyújt túl esztétikus látványt az egymáson tornyosuló edények halma.

Ahova a király is…

Vagyis, a toalettet sem árt minden nap megtisztítani. Egy gyors áttörlés egy fertőtlenítőkendővel, némi toalett tisztító folyadék a perem alá, és máris frissebb a levegő odabent!

Ki mint veti…

Ugyan nem mindenki ért azzal egyet, hogy reggel az első dolgunk a beágyazás legyen, de azért este mégiscsak jobb egy rendezett ágyba lefeküdni… Tippeket itt és itt találsz.

Róluk sem feledkezz meg!

A mosogatót, illetve a mosdókagylót minden nap töröld át, mosogatószeres, tisztítószeres szivaccsal!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...