2019.03.08. 16:18:55 11160 333

Tavaszi blézer trend! – Ezeket szerezd be mindenképpen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ugyan még csak szárnyait bontogatja a tavasz, azért már érdemes elgondolkoznunk azon, mely ruháinkat mentjük át a télből a tavaszra, esetleg a tavalyi évről az idei esztendőre. Vagy éppen melyen ruhadarabok azok, amelyeket feltétlenül érdemes beszereznünk az idén!

Blézer - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Blézer

Egy szuper blézer például mindenképpen szerepeljen a repertoárodban! Jól variálható, szerepet kaphat fontos eseményeken, egy egyszerű hétköznapon, vagy egy baráti, „csakcsajos” összeröffön is. Sőt, ha lehetőséged van rá, szerezz be belőlük mindjárt többet! A miss.at szerint idén ezek lesznek az alapdarabok!

Tűnj ki!

Ha blézer, akkor egy feltűnő színű példányra mindenképpen szükséged lesz! Pink, neonzöld, rikító kék? Mindegy, egy őrült napodon bármelyik beleférhet!

„Tűnj el!”

Hiába olyan vidám évszak a tavasz, vannak napok, amikor legszívesebben láthatatlanok lennénk, de legalábbis nem szeretnénk feltűnést kelteni! Ilyen napokra jó, ha beszerzel egy semleges színű, világosabb árnyalatú blézert! Alkalmakra is könnyebben variálható egy színben barátságosabb darab!

Hogy ne legyen minden olyan egyszínű!

Ha lehet, legyen otthon egy, a barna árnyalait bemutató, kockás blézer, vagy éppen egy szürke, akár csíkos, példány. Ha igazán trendi akarsz lenni az idén, akkor az sem árt, ha úgy tűnik, mintha néhány számmal nagyobb lenne rád! Jól kombinálható egy magas derekú, szűkszárú nadrággal, vagy egyszerű, szűk toppal!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...