2022.02.19. 17:49:06 8871 276

Táncra fel! – Különböző korok, különböző táncstílusok
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Irigykedve nézem azokat, akik bármilyen típusú zenére, bármikor képesek táncolni. Olyan felszabadultak, magától értetődőek a lépéseik, mint másnak a helyben járás. Jómagam nem ezt a csapatot erősítem, viszont nagyon szeretem nézni a profi, vagy profin amatőr táncosokat.

Tánc - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tánc

Nem hiába akadt meg a szemem a lenti videón sem, hiszen profi táncosok mutatják be a különböző táncstílusokat az 1950-es évektől egészen napjainkig. Neked melyik a kedvenced?

No és még egy, hogy az 1920-as, 30-as, 40-es évek se maradjanak ki:

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában