2024.08.30. 08:30:26 4925 176

Találd meg a hozzád illő alapozót! – Vagy legalábbis tegyél érte, hogy tökéletes legyen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az igazit megtalálni nem könnyű feladat, akkor sem, ha „csak” az alapozónkról van szó. Ne legyen túl világos, mert akkor az egész fejünk sápadtnak tűnik, és csak úgy világit a sötétben. Túl sötét sem a legjobb választás, mert akkor túlságosan mű hatást kelt az arcunk.

Alapozó Fotó: 123rf.hu - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Alapozó Fotó: 123rf.hu

Arról ne is beszéljünk, hogy a nyáron vásárolt alapozó télen már nem lesz jó, hiszen néhány árnyalattal világosabb lesz a bőrünk a hidegebb évszakban. Van erre valami megoldás? Úgy tűnik, igen, méghozzá egy jó korrektorral és egy jól sikerült kontúrozási technikával!

Tiktok titok

Naná, hogy itt is a Tiktok lesz a segítségünkre, hiszen egy kedves fiatal hölgy, Lenkakul megmutatja nekünk a tutit!

A technika a következő:

  • „Tartsd oda a másik orcádat is! A túl világos alapozót vidd fel az arcod egyik felére, a túl sötétet az arcod másik felére.

  • Jöhet a korrektor! A világos korrektort vidd fel a szemeid, a szád, az orrod köré, illetve az álladra, homlokodra 1-1 vonalban az arcod sötétebbik felén!

  • Újra jöhet a sötét! Egy sötétebb kontúrral húzz vonalat az arccsontod, az orrod, a homlokod, az ajkaid és az állad mentén, természetesen a világosabb oldalon.

  • Fixáld! Fixáló sprayvel rögzítsd a sminked!

  • Jöhet a szivacs! Egy sminkszivacs és egy ecset segítségével mixeld össze a színeket az arcodon!

Ugye, hogy milyen szuper!

Forrás: brigitte.de/ Jasmin Rahimi Anray, tiktok.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...