2018.08.17. 17:08:49 8321 321

Szupergyors finomság szilvából! – Mert hamarosan itt a szilvaszezon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

No jó, most még csak az aszalt formájával próbálkozunk, mert az igazi „szilvadömping” csak később jön. De nem hiszem, hogy bárkinek is kifogása lenne egy ilyen szupergyors, szuperegyszerű és szuperízletes finomság ellen! Lássuk csak!

Szilva baconnal - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilva baconnal

Akár főételként, akár „kísérőként” is fogyaszthatod az ebéded mellé, és tényleg nagyon gyorsan elkészül. Csupán néhány hozzávaló szükséges hozzá:

  • aszalt szilva (mennyisége attól függ, hány személyre készíted az ételt, illetve, hogy milyen nagy étvágyú a család)

  • a szilvával megegyező „darabszámú” szelet bacon szalonna

  • zsiradék a sütéshez

A szilvákat tekerd bele egyesével a szelet bacon szalonnákba. Míg ezt a bonyolult műveletet végzed:-), hevítsd fel a zsiradékot! Ha már elég forró, süsd ki a kis „tekervényeket”. Vagy tepsiben is megsülnek, ilyenkor 200 ⁰C-ra állítsd a sütőd, és 15-20 percig süsd a betekert szilvákat.

Forrás: chefkoch.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...