2020.01.19. 13:39:11 9171 326

Szuper házi szerek száraz bőr ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nyáron esetleg a túlzásba vitt napfény, télen inkább a kevesebb folyadékbevitel, illetve a fűtés miatti száraz levegő, a hideg szél okozhatja bőrünk kiszáradását. Szerencsére, otthon is szuper házi csodaszerekre bukkanhatunk. Nézzünk csak körül az éléskamránkban!

Száraz arcbőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz arcbőr

Valószínűleg nem kell egy újabb fajta testápolót beszerezned, hogy megszabadulj a száraz bőr problémájától. Elég, ha mondjuk kinyitod a hűtő- vagy kamraajtót!

A csodás aloe vera

Valószínűleg nem kell bemutatnunk csodatévő képességét! A levelek belsejében található gél nem csak sebre lehet gyógyír, de a száraz bőrt is eltünteti.

Ne csak a salátádra önts belőle!

Az olívaolaj kívülről-belülről ápol! Ha száraz bőrrel küzdesz, csak cseppents néhány cseppet a tenyeredbe, és dörzsöld az arcod, vagy a tested bármely részén lévő a száraz felületet.

Csorgasd a teádba…

… vagy kend a száraz bőrfelületre! Természetesen, a mézről van szó, melynek áldásos hatását nem csak belülről, hanem kívülről is élvezhetjük. Kenjük a problémás területre, és masszírozzuk be a bőrünkbe.

Nem csak finom!

A túró némi mézzel összekeverve, majd az arcon 10 percig hatva csodákra képes! Langyos vízzel öblítsd le és száraz bőr volt, nincs!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...