2020.01.19. 13:39:11 8331 324

Szuper házi szerek száraz bőr ellen!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nyáron esetleg a túlzásba vitt napfény, télen inkább a kevesebb folyadékbevitel, illetve a fűtés miatti száraz levegő, a hideg szél okozhatja bőrünk kiszáradását. Szerencsére, otthon is szuper házi csodaszerekre bukkanhatunk. Nézzünk csak körül az éléskamránkban!

Száraz arcbőr - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Száraz arcbőr

Valószínűleg nem kell egy újabb fajta testápolót beszerezned, hogy megszabadulj a száraz bőr problémájától. Elég, ha mondjuk kinyitod a hűtő- vagy kamraajtót!

A csodás aloe vera

Valószínűleg nem kell bemutatnunk csodatévő képességét! A levelek belsejében található gél nem csak sebre lehet gyógyír, de a száraz bőrt is eltünteti.

Ne csak a salátádra önts belőle!

Az olívaolaj kívülről-belülről ápol! Ha száraz bőrrel küzdesz, csak cseppents néhány cseppet a tenyeredbe, és dörzsöld az arcod, vagy a tested bármely részén lévő a száraz felületet.

Csorgasd a teádba…

… vagy kend a száraz bőrfelületre! Természetesen, a mézről van szó, melynek áldásos hatását nem csak belülről, hanem kívülről is élvezhetjük. Kenjük a problémás területre, és masszírozzuk be a bőrünkbe.

Nem csak finom!

A túró némi mézzel összekeverve, majd az arcon 10 percig hatva csodákra képes! Langyos vízzel öblítsd le és száraz bőr volt, nincs!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Bosszantó nyomok – Így távolítható el a szilikon 1.

Itt a tavasz, megkezdődnek a felújítások, szépítgetések. Munkától, időtől és persze pénztárcától függően van, aki szakemberre bízza a dolgot és akad, aki saját kezűleg igyekszik kivitelezni a felújítási, javítási munkálatokat. Ha apró rések, lyukak eltüntetése a feladat, a szilikonnal érdemes jó barátságot ápolni.

Nyelveljünk! A nyelvtanulás bonyodalmai és apró trükkök

Azt szokták mondani az ismerőseim, hogy szerencsés vagyok, mert gyermekkoromtól két nyelvet beszélek párhuzamosan, anyanyelvi szinten. Ez valóban egy olyan helyzet, amit már felnőtt korban nem igazán lehet pótolni. Ebből a szempontból a saját esetem kapcsán tapasztalom, hogy mit jelent kisgyermekként két nyelven szinte egyszerre megtanulni beszélni, illetve mit jelent később, már kicsit idősebben egy harmadik nyelvet elsajátítani. Azt gondolná az ember, hogy két nyelv magabiztos használata mellett egy harmadik nyelv megtanulása már gyerekjáték. Jelentem, a dolog nem ilyen egyszerű! Sőt, nagyon nem. Szóval, boncolgassuk ezt egy kicsit részletesebben, hátha sokak számára segítséget jelentenek a saját tapasztalataim.

Közeleg a nyár, és vele együtt a jegeskávé szezon! – Dobd össze otthon!

Nincs is jobb, mint egy ráérős délutánon a barátnőkkel jeges kávét kortyolgatva beszélgetni az élet nagy dolgairól, vagy éppen csacsogni a semmiről. Néha jól esik ezt az otthonunk kényelmében, saját készítésű hideg itókát hörpölgetve megtenni. A helyszínt Nektek kell biztosítani, a jeges kávé receptet mi szállítjuk.