2020.05.10. 10:47:56 9815 298

Szorít a cipő? – Így segíts magadon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A kirakatból rád kacsintott, először még küzdöttél az érzelmeiddel, hogy nem, nem kell ő Neked. Végül bementél az üzletbe, mert abból csak nem lesz baj, ha egyszer felpróbálod? Aztán amikor megláttad, hogy még az ára is igen kedvező, már nem volt kérdés: az a cipő a Tiéd lesz!:-)

Szoros cipő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szoros cipő

Szinte repültél a boldogságtól egészen hazáig, és alig vártad a másnapot, amikor végre fel is vehetted az új cipődet! Sajnos, az első közös nap nem volt éppen a legsikeresebb – az új cipő úgy feltörte a lábad, ezért alig vártad, hogy végre levedd. A következő napokban hasonló kínokat éltél át. Bizony, itt kell valami gyors megoldás, azt a cipőt ki kell tágítani! Íme, 3 trükk a brigitte.de jóvoltából!

Krémezd!

Kend át a cipőt testápolóval vagy kézkrémmel azon a helyen, ahol nagyon szűkös, bújj egy vastagabb zokniba és bújj a cipődbe! Sétálj benne otthon néhány kört, amíg az anyag kellőképpen ki nem tágul!

Húzz zoknit és szárítsd!

Vegyél fel egy vastagabb zoknit, bújj bele a cipődbe, majd kapd elő a hajszárítót és fújasd át vele a cipőd, különös tekintettel azokra a részekre, ahol szorít a lábbelid. Így jó esetben tágul annyit az anyag, hogy a következő viseletkor már nem szorít majd.

Egy kis fagy nem árt!

Mehet a cipőbe egy vízzel megtöltött fagyasztós tasak, így a bőr enged egy picit a szorításból!

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Egészségvédő kincsünk, a paprika (és egy isteni recept)

Az étkezési paprika számos fontos vitamin természetes forrása, melynek C-vitamin-tartalmáról kiderült, hogy akár ötször annyi is lehet, mint a citromé. Továbbá olyan értékes anyagok is megtalálhatók benne, mint a kalcium, a vas és az aminosavak. A fogyasztása - sok növénytársához hasonlóan - hozzájárul az egészséges emésztéshez, a benne lévő terpenoid vegyületféle, a kapszidiol, pedig jó hatással van a szívegészségre. Ám ez nem minden…

Szabad szemmel is látható lesz öt égitest együttállása a nyári égbolton

Július 30-án hajnali fél négykor szabad szemmel is látható csillagászati jelenséget lehet majd megfigyelni a keleti égbolton, ahol öt égitest, a Fiastyúk csillaghalmaz, a holdsarló, a Mars, a Jupiter és a Bika csillagkép vörös csillaga, az Aldebaran kerül közel egymáshoz.

Csak egyszer élsz, élvezd! - A hedonista életszemléletről

Szótári értelmezés szerint a hedonizmus egy ókori görög filozófiai irányzat, mely a testi és szellemi élvezetekre összpontosít, ezt tekintve az életben a legfőbb jónak. Hétköznapibb megközelítésben ez egy olyan életfelfogást és gyakorlatot jelöl, melyben az érzéki örömök élvezete az egyéni élet vezérfonala. Manapság leginkább a „You Only Live Once”, röviden: „YOLO”, magyarul: „csak egyszer élsz”, megközelítésben találkozhatunk ezzel az életfelfogással. Ám nem csupán erről van szó…