2017.07.15. 17:48:31 11723 316

Szőkéknek áll a világ! – Vagy mégsem?
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Szőke hajjal élni nem mindig egyszerű. Mert az szinte biztos, hogy ha valahova belép az ember szőke lánya, valakinek eszébe jut majd egy szőke nős vicc, amit persze szívesen meg is oszt velünk és a többiekkel. Persze, mi is mosolygunk rajt, hiszen a szőke hajzuhatag mellett azért némi humorérzék és szorult belénk.

Szép szőke nő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szép szőke nő

Pedig Dr.Szöszi óta tudjuk, hogy ezeknek a vicceknek abszolút semmi alapja nincsen.:-) De hiába minden, szőkének lenni sokszor nem egyszerű. Mert szőkeként az embert vagy szexbombának, buta libának, esetleg a kettő kombinációjának könyvelik el. És még 1000 és 1 probléma, ami a szőkéket sújtja. Mondjuk, ez az 5 itt ni!:-)

Ha nyár van, akkor a szőke nem is szőke!

Valljuk be, a festett szőke hajnak a klóros medencevíz és a napsugarak nem igazán tesznek jót. Vagy kerüljük a strandokat, vagy úszósapkát hordunk, esetleg minden lubickolás után egy alapos hajmosást iktatunk be. Szép kilátások!

Mindig menni kell…

Ha nem is mindig, de hathetente muszáj meglátogatnunk a fodrászt a festett szőke hajunkkal, hogy tegyen valamit a csúnya lenövésünkkel. És ezeket a kiruccanásokat bizony a pénztárcánk bánja.

Szempilla? Az meg mi?

Nos, ha nem kennénk fel, mi, természetes szőkék egy kis szempillaspirált, valószínűleg az sem látszódna, hogy ott vannak azok a kis pamacsok a szemünk körül.

Egy kedves vagy „kedves” bók nélkül soha nem ússzuk meg…

Ha épp csak leszaladunk, hogy levigyük a szemetet, vagy a buszon utazunk, szőke hajzuhatagunk sehol nem marad észrevétlen, és jönnek a jól eső és a kéretlen, nem túl kedves bókok egyaránt. Utóbbiakra egyáltalán nincs is szükségünk…

Forrás: miss.at

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Mi a méreted? – Számold ki hozzád illő hajhosszt!

Mielőtt fodrászhoz megyünk, eltervezzük, hogy most bizony ennyit meg annyit vágatunk majd a hajunkból, és itt nyíratjuk fel, meg ott, mert majd úgyis megnő, ha nem tetszik, és így tovább. No persze, mire odakerülünk a székbe, marad a „legyen csak 5 centi a végéből” stílus!:)

Feszült vagy? – 2+1 instant tipp a gyors nyugalomért

Van az úgy, hogy minden összejön, és a stressz-szinted az egekben. Azt veszed észre, hogy egész nap be vagy feszülve, és lassan már nem tudsz koncentrálni, mert annyi a megoldandó feladat, hogy úgy érzed, egyszerűen belefulladsz. Van az a pont, mikor Neked kell eldöntened: elsüllyedsz a stressztengerben, vagy megállsz egy pillanatra és megpróbálsz megnyugodni.

Ezeket az illóolajokat használhatod szorongás ellen

A szorongás a világ leggyakrabban tapasztalt mentális zavarai közé sorolható, mely világszerte több száz millió embert érint. Nem titok, hogy a szorongás tünetei már nem csupán a felnőtt korosztály esetében jelentkeznek, hanem a gyermekek és a serdülőkorban lévő fiatalok körében is. Amennyiben az aggodalom, a feszültség, a félelem- és tehetetlenségérzés intenzívvé és túlzottá válik, nagymértékben hat a viselkedésre, a közérzetre, valamint a kognitív képességekre – pl. gondolkodás, figyelem, emlékezés stb. – egyaránt. Szerencsére ma már a szorongás kezelésére számos természetes megoldás közül lehet választani.