2020.09.27. 15:52:46 11396 293

Szikkadtból frisset! – Így lesz újra friss a pékárud!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Megesik, hogy kicsit nagyobb mennyiséget vásárolunk zsemléből, kenyérből, kifliből, aztán persze nem olyan frissen már nem kell senkinek. Pirítósnak, melegszendvicsnek, mondjuk még jó lehet, de varázsolhatunk belőle újat is, némi trükkel.

Finom kenyér - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Finom kenyér

Szuper módszerünk van arra, hogyan legyen újra friss a pékárud!

Újra friss kenyér az asztalon!

Cseppent néhány csepp vizet vagy tejet a szikkadt kenyérre, kiflire, zsemlére, csavard bele alufóliába (utóbbi elhagyható, de ha becsomagolod, gyorsabban lezajlik a frissítés folyamata). Melegítsd elő a sütőt 180 ⁰C-ra, told be a pékárukat és pár perc múlva már fogyaszthatod is.

Fagyasztottból frisset!

Ha arra vetemedek, hogy a családnak kenyeret, kiflit, zsömlét süssek, viszonylag nagy mennyiség készül. Ilyenkor a házi pékáruk egy része a fagyasztóban landol. Ha gyorsan kellene vacsira, csak előveszek néhány darabot, mehetnek egy tepsibe, majd a 180 ⁰C-ra előmelegített sütőbe, minimum 10-15 percre.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...