2021.05.10. 10:57:28 8501 252

Szereted a szilikonformát? – Így tarthatod tisztán!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nem használtam, el nem tudtam képzelni, milyen egyszerű sütni a szilikon sütőformákban. Amióta pedig ezek boldog tulajdonosa vagyok, csakis ezekben készül a kenyér, a torta vagy éppen a pite, és a kuglóf is. Ám az alapos tisztításuk problémás.

Szilikonforma - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szilikonforma

Pedig egy egyszerű és nagyszerű trükkel sikerülhet tökéletesen tisztává varázsolni ezeket a konyhai eszközöket. Mind a zsírt, az elszíneződéseket, és az egyéb makacs szennyeződéseket is eltűntethetünk ezzel.

A nagy trükk

Tedd egy edénybe a formákat, majd önts rá sós vizet. Kezd el forralni, és nagyjából 2 percig hagyd is forrni. Ha kész, öntsd le a formákról a vizet és hagyd őket megszáradni.

Forrás: bildderfrau.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...