2019.02.09. 13:11:45 11009 325

Szeresd önmagad! – 4+1 tipp, hogy jól érezd magad a bőrödben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Hol van már a január, amikor még nagyon is szerettünk volna eleget tenni annak a bizonyos újévi fogadalmunknak: kevesebb nasi, több mozgás, tudatosabb táplálkozás. Igyekszel is, de még mindig úgy érzed, bőven lenne mit javítani az összképen! Meglehet, a problémát nem is „kint”, hanem odabent kell keresni.

Szeresd önmagad! - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szeresd önmagad!

Az egészséges testhez hozzátartozik az egészséges lélek is. Hiába teszel meg sok mindent azért, hogy számodra tökéletes tested legyen, ha lelki oldalról nem támogatod magad az önelfogadásban, nehéz lesz kitartani a fogadalmad mellett. Úgyhogy, jöjjön egy is lelki erősítés, méghozzá a következő tippekkel!

Le a negatív kritikákkal!

Ha valaki folyamatosan kritizál Téged, annak nagy valószínűséggel nem Veled van problémája, hanem saját magával. Úgyhogy pontosan ennyire érdemes foglalkozni vele…

Felejtsd el!

Méghozzá a különböző médiumokból ránk ömlő, általában igencsak hamiskás szépségideálokat! Ne hagyd, hogy eltorzítsák az egészséges női testről kialakított képet!

Ápold a tested, de ne sanyargasd!

A tested a lelked otthona, szeresd, óvd, ápold, ha kell, fáraszd, de semmiképpen se sanyargasd mindenféle őrült diétákkal, végletes edzéstervekkel! Válaszd az arany középutat, hozd ki magadból a maximumot, de csakis az egészséges határokon belül!

Ne felejts el ünnepelni!

Ha úgy érzed, az életmódváltásodban, diétádban eljutottál egy igencsak fontos állomáshoz, sikerhez, ne felejtsd el megünnepelni a sikert! Lehet az egy vásárlás, egy kávé a barátnőkkel, vagy egy film, amit már régóta szeretnél megnézni!

Ötlet: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...