2024.04.19. 08:31:31 6121 263

„Szabad szappanozni…” – Erre használd a szappant a kézmosáson kívül!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet szögletes, kerek, kicsi, vagy nagy, boltban vásárolt, kézműves, vagy akár házilag, általad készített. Az illatát nézve pedig a variációk száma végtelen. Naná, hogy a szappanról van szó, ami nem csak bőrünk ápolására szolgál, hanem a háztartás, otthonunk számos pontján bevethető még!

Szappanok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szappanok

Van, ahol a tisztítóerejét, máshol az illatát, megint máshol a csúszósságát használhatjuk ki. Íme, 4+1 terület, ahol a nem hagyományos módon használhatod a szappant!

  • Itt a kerti melók és „gyászkeretes” körmök ideje! Ha a kertben dolgozol, szinte biztos, hogy föld, sár a körmöd alá kerül. Nincs is ezzel gond, hiszen egy alapos szappanos átdörgöléssel könnyedén újra tisztává varázsolhatod a körmeid!

  • Beragadt? Bútort szerelsz éppen? És azok a fránya csavarok nem akarnak úgy működni, ahogy Te akarod? Kend át szappannal a kis alkatrészeket, és máris könnyebben megy a munka!

  • Láss tisztán! Töröld át szappannal, majd utána egy ronggyal a tükröt, és megelőzheted, hogy zuhanyzás után a párás tükröt kelljen törölgetned.

  • Te is emlékszel? Akik a 90-es években voltak gyerekek, és még láttak igazi, nagy, szánkózásra alkalmas havat, azoknak nem meglepő, ha azt mondom, a szappan szuper kenőanyag. Bizonyára nálatok is a szánkózási rutin része volt, hogy lekentétek szappannal a szánkó élét, hogy kicsit megtisztuljon, és hogy jobban csússzon. Nos, a szoruló fiókon estén is kihasználhatod ezt a hatást, csak le kell kenni fiók sínjeit és csak úgy siklik majd a fiók.

  • „Imádom” illat mindenhol! Ha megvan a kedvenc szappanod, és szeretnéd a ruháidon is érezni az illatát, csempéssz belőle a ruhásszekrényebe is! De akár a fürdőben, WC-ben is használhatod illatosító gyanánt.

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...