2017.10.27. 12:15:57 10250 293

Sütni, főzni jó! Takarítani már kevésbé… - Tipp, hogy könnyebb legyen
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az ember egy-egy festés, nagytakarítás alkalmával döbben rá, hogy mennyire felületesen takarít a hétköznapokon, mondjuk a konyhában. Mert ugyan tiszta a konyhapult, patyolat az asztal, a hűtő, a sütő felülete, ha a bútorok, gépek egy része el van mozdítva a helyéről, érdekes dolgok kerülnek elő…

Tiszta tűzhely - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Tiszta tűzhely

Mondjuk, a sütő mögül. A sütés közben a csempére fröccsent olajba bizony porból, egyéb „hozzávalókból” érdekes formák bírnak kirajzolódni. Ha úgy gondoljuk, ezek az alkotások nem igazán lennének otthonunk díszei, akkor igyekezzünk a sütések alatt keletkező zsír-, olajcseppecskéket, foltokat minél előbb eltávolítani. Mondjuk, egyből az ebéd elkészítése után. Khm… hát, ez általában mindenkinél nehézkes, és nagy valószínűséggel csak akkor állunk neki a takarításnak, ha a zsírcseppek már odaszáradtak. Akkor aztán jöhet a suvickolás…

Úszd meg nélküle!

Ha szeretnéd megúszni ezt a nagy erőt igénylő feladatot, a következőt tedd: ragassz fel egy régi újságpapírt, vagy kiszuperált csomagolópapírt a sütő mögötti csempére, így arra fröcsög majd a főzés, sütés közben keletkező olaj, zsír. Ha kész az ebéd, és jön a „romok” elpakolása, takarítás gyanánt egyszerűen csak szedd le a ragasztószalaggal rögzített papírt, és már ragyog is a konyha… egy része:-)

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...