2021.04.12. 13:30:26 8758 252

Sportolnál, de… - Hogy ne az izomláz legyen az akadály!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Áprilisban már sokan gondolnak a közelgő bikiniszezonra, igyekeznek ledolgozni a télen begyűjtött plusz kilókat. Ebben egy jó megválasztott, megreformált étrend sokat segíthet, és a rendszeres testmozgást is érdemes beiktatni. Ám a másnap jelentkező izomláz sokszor kedvünket szegheti.

Izomláz - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Izomláz

Hogy az izomláz ne legyen akadály, ezekre ügyelj!

Mielőtt belelendülnél!

Az alapos bemelegítést kár elsumákolni! Mozgasd át minden tagodat, mielőtt belevágnál az aktív mozgásba!

Mi jön a vége után?

Ahogy a bemelegítés, úgy a nyújtás is fontos mozzanata kell, hogy legyen a sporttal töltött időnek.

Nekik is jár a pihenés!

Ha rádolgozol a már fájós izomzatra, azzal nem feltétlenül szolgálod annak fejlődését! Hagyd pihenni a megfáradt izomcsoportot! Ha nem bírsz ki egy napot sem mozgás nélkül, arra ügyelj, hogy más területre dolgozz!

Fő a fokozatosság!

Ha csak éppen elkezded a mozgást, pláne, de ha korábban is aktív voltál, akkor is érdemes fokozatosan emelni a terhelést. Igaz ez egyik alkalomról a másikra, illetve egy-egy alkalmon belül is! Ez a fokozatosság az edzés intenzitásánál is érvényes!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...