2021.01.16. 16:55:38 8160 268

Rossz napod van? Ne hagyd magad! – Hallgass zenét!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Vannak napok, amikor semmi nem jön össze, bármibe kezdünk is. A gyerkőc rosszul ébredt, elkésel a munkahelyedről, a főnök „beszól”, az ügyfél nyűgös és még az eső is eleredt. Alig várod, hogy vége legyen ennek a napnak, de addig még valahogy ki kell húzni!

Zenehallgatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zenehallgatás

Naná, hogy a zene most is segítségedre lesz! Hallgass vidító dallamokat és holnap már csak nevetni fogsz a mai pechsorozatodon.

Az Istenes meg a Csobot: Sowieso Cover

Pharrell Williams: Happy

Mahalia Jackson: Oh Happy Day

U2: Beautiful day

Bobby McFerrin: Don't Worry Be Happy

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...