2022.11.27. 10:59:13 7067 257

Rendezett konyha – örökre!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Minden háziasszony álma egy rendezett, rendszerezett, mindig tiszta, jól felszerelt, csillogó-villogó konyha. A felszereltség persze függ attól is, az ember lánya éppen milyen anyagi helyzetben van. Azonban a többi, vagyis a rend és a tisztaság, igazából csak rajtunk múlik.

Konyha ősszel - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Konyha ősszel

Természetesen, a káosz a konyhában még egyvalamit jelenthet: hogy bizony használják. A napi, vagy legalábbis a gyakori sütés-főzés bizony nyomot hagy a munkapulton, asztalon, tűzhelyen, és nem mindig van lehetőségünk (vagy éppen kedvünk…khm…:-)) azonnal eltakarítani. Pedig itt is, mint oly’ sok másban, az ördög a részletekben rejlik.

Tiszta konyha, rendes ház…?

Persze, ez így nem teljesen igaz, de az tény, hogy egy rendezett konyha nagyon is sokat dobhat otthonunk kinézetén (és a lelkiállapotunkon is:-)).

  • Válogass! Mi az, amit rendszeresen használsz? Mi az, amit csak ritkán? És mi az, amit egyáltalán nem, csak foglalja a helyet a konyhádban? No, hát az utolsó 2 csoportba tartozó holmikat jó lesz kiválogatni, mert csak a helyet foglalják, teljesen feleslegesen. Ezek kerüljenek be a kamrádba, esetleg add, vagy ajándékozd el őket.

  • Tele a pult? A konyhaszekrényen, konyhapulton állandó káosz uralkodik Nálad? Tégy rendet itt is, ehhez tippjeinket itt olvashatod!

  • Nem lehet elég korán (el)kezdeni! Azt ugye tudod, hogy a főzés ott kezdődik, hogy kipakolod a mosogatógépet, illetve elpakolsz a mosogatóból, hogy már a főzés ideje alatt el tudd kezdeni a pakolást, rendrakást, összepakolást? Tegyél el a pultról minden olyan holmit, hozzávalót, ami nem szükséges az aktuális munkafolyamathoz!

  • Előre! Azokat a dolgokat, amiket gyakran használsz, tedd könnyebben elérhető helyre a szekrényben, fiókban.

  • Még gondolkozol rajt? Ha éppen azon vacilálsz, beszerezz-e egy mosogatógépet, csak szólunk, hogy mind vízfogyasztás, mind a konyhában lévő rend megőrzéséhez nagyon is jól jön egy ilyen masina!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...