2023.08.25. 14:30:11 7513 223

Rejtsd el a finomságokat! – Elmés trükkök titkos nasihoz
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Amikor az ember külön költözik a szüleitől, az önállóságon kívül egyvalaminek tid örülni nagyon: a saját nasinak. Külön „cukmis” fiókot, dobozkát különít el, ahol csak nassolnivalók „laknak”, és időnként meg-meglátogatja ezt a helyet.

Habzsolás, édesség - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Habzsolás, édesség

Előfordul, hogy az édesség iránti vágy napközben is ránktör. Ilyenkor az ügy nem tűr halasztást, azonnal enni kell valami édességet. Ám ha nem szeretnéd ezt a nagy nyilvánosság előtt, tenni, van néhány tuti tipp, aminek a segítségével nem kell a világ szeme elé tárnod, hogy Te most éppen nasizol. (Némelyik trükk bevethető akkor is, ha gyermek van a háznál, és a szülő egy kis énidőre vágyik, saját nasival!:-))

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...