2022.08.28. 08:32:28 6488 273

Reggelizzünk, mert reggelizni jó! – 2+1 érv a nap első étkezése mellett
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Sokan szeretünk átsiklani rajt, kihagyni, vagy egy kávéval „letudni”, pedig a reggeli legalább annyira fontos étkezés, mint az ebéd vagy a vacsora. Nem árt, ha tápláló, akár egész délelőttre feltölt energiával és mondjuk még egészséges, esetleg finom is. Szóval, egyáltalán nem elhanyagolható alkalomról van szó.

Egészséges reggeli - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Egészséges reggeli

Íme, néhány igencsak nyomós érv az mellett, hogy ne hagyd ki a reggelit!

Reggelizz és felejtsd el a farkaséhséget!

Ha tápláló, energiában, egészséges reggelit fogyasztasz, megelőzheted azt, hogy délben túl sok és/vagy túl egészségtelen ételt fogyassz. Figyeld meg, ha nem hagyod ki a reggelit, sokkal tudatosabban állítod majd össze a nap többi étkezését is.

Nem vagy topon délelőtt?

Nem úgy teljesítesz a munkában, ahogy kellene, főleg délelőttönént? Fokozd az agyi tevékenységet egy igen egyszerű módszerrel: reggelizz! Hogy az agyad megfelelően teljesítsen a nap első felében is, ahhoz az kell, hogy tested megfelelően lebontsa a glükózt, és vércukrod stabil legyen.

Add meg a kezdő lökést a napodnak!

Egy jól megválasztott reggeli étkezéssel jól indul és jó eséllyel jól is folytatódik a napod. A tested erőre kap, elméd magához tér, az emésztésed, anyagcseréd beindul, tudatod kitisztul. Kell ennél több egy csodás naphoz?

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...