2021.02.14. 11:00:34 10185 236

Ragyogjon a római tálad – Így tisztítsd a sokoldalúan felhasználható edényt
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Míg nem próbáltam, nem is sejtettem, micsoda kincs a nagymamától kapott római tál. Készülhet benne zsírosabb, nehezebb fogás, mint például csülök, vagy néhány szelet tarja. De zöldséges, rakott étkek, sovány húsok is finomra sülhetnek benne.

Mosogatás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Mosogatás

Nem is olyan rejtett képessége, hogy köret és hús egyben is elkészül, a benne sült zöldségek pedig megőrzik vitamintartalmukat. Tisztításával álltam csak hadilábon, egészen mostanáig!

Így lesz tiszta a római tál

Míg a normál szennyeződéseket egy egyszerű mosogatással eltávolíthatod, az odaégett ételmaradványokat, makacsabb szennyeződéseket a következő módszerrel szedheted le a táladról:

  • Töltsd meg az edényt vízzel, közben adj a vízhez körülbelül 2,5 dl ecetet.

  • Melegítsd elő a sütőt, majd tedd a „forróságba” az ecetes vízzel felöntött tálat. Minimum fél órát „süljön” így a tál.

  • Ha letelt az idő, vedd ki az edényt, öntsd ki belőle a vizet, majd hagyd kihűlni.

  • Mosogasd el a szokásos módon, majd hagyd megszáradni.

Ha teljesen megszáradt a tálad, mehet is a szekrénybe, ahol a következő finom fogásig pihenhet.

Forrás: haushaltstipps.net

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...