2019.09.21. 11:08:27 10135 277

Puffadás, teltségérzet? – Ezek a házi praktikák segítenek
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Csak még egy falat, az már nem fog ártani! Ó, csak még egy korty abból a finom üdítőből, az már igazán nem számít. Pontosan így kezdődnek a puffadós, hasfájós délutánok, esték, amikor már-már alig bírunk megmozdulni, úgy degeszre ettük magunkat.

Puffadás - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Puffadás

Az odafigyelésen kívül még van néhány praktika, amivel csökkenthetjük a teltségérzet okozta kellemetlenségeket!

Nem csak a babáknak segít

Az édesköménytea a legjobb, ha a legapróbbak pocakja kínlódik. De nem csak a piciknek, a nagyobbaknak is segítségére lehet. Étkezés után néhány órával, lassan, kortyonként fogyassz belőle, ha a gyomrod panaszkodik.

Egy kis melegség

Egy melegvizes palack főként nekünk, nőknek szokott nagy segítségünkre lenni azokon a bizonyos napokon. De alkalmazható akkor is, ha túl nagy lakoma miatt érezzük rosszul magunkat. Csupán egy melegvizes palackot, melegvizes törölközőt kell a pocakunkra helyeznünk, ami megnyugtatja gyomrunkat, beleinket.

Természetes és finom

A kamilla gyulladáscsökkentő hatása közismert, emellett remekül működik görcsoldóként is. Kortyolj el naponta 3 csészével, és a pocakod azonnal megkönnyebbül.

Nem csak fűszerként használatos

A kömény, amellett, hogy remek fűszer, bajos gyomrunkat is segítheti. Nyugtatja azt, csökkenti a teltségérzetet, segíti az epe és a máj működését. Ráadásul fűszerként, olajként, teaként is fogyasztható.

A jó öreg szódabikarbóna

Hányinger, puffadás esetén lehet segítségünkre egy teáskanál szódabikarbóna, 2 dl langyos vízben feloldva. Sőt, semlegesíti a felesleges gyomorsavat, így is könnyítve gyomrunkon!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...