2018.09.09. 08:31:41 13660 454

Pörgesd fel az anyagcseréd különleges italokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tipikus női probléma a lassú anyagcsere, a problémás emésztés. Úgyhogy, mi nők – kis túlzással – életünk nagy részében az után kutatunk, hogy ezt a gondot megoldjuk. Ha finom italok kortyolgatása segítségével orvosolnánk a problémát, akkor álljon itt néhány tipp!

Zöld smoothie - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld smoothie

Majd jövőre!

Persze, ez nem azt jelenti, hogy egy évet várnunk kellene a megoldással, ám mivel a dinnye nyári finomság, így a levéhez is inkább akkor juthatunk hozzá. A benne lévő antioxidánsok feltöltik kiürült készleteinket. A gyümölcsből nyert folyadék pedig pont ott gyorsít, ahol kell.

Bírod a zöldségeket!

Valamint elvagy édes íz nélkül is? Akkor a zöld smoothie-t Neked találták ki. Szinte bármilyen zöld színű zöldségből elkészítheted, mert mindegyik jó hatással lesz az anyagcserédre, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánssal tölti fel szervezeted!

Keringésed is bírni fogja!

A gyömbéres-citromos víz nem csak az anyagcserédre, hanem a keringésedre is jó hatással lehet. Készítsd el néhány „gyömbérforgácsból” és pár csepp citromléből, limeszeletből! Ja, és nem utolsó sorban energiával tölt fel! Kell ennél több?:-)

Piros bogyók? Jöhet!

Készíts magadnak egy kis turmixot piros gyümölcsökből, némi narancslé hozzáadásával, hogy felpörgesd az anyagcseréd, testedet pedig rengeteg antioxidánshoz juttasd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Quiche, az „ezerízű” francia lepény

Lehet, hogy különösen hangzik, azonban a quiche kifejezéssel egy misztikus-thriller, a Kindred, magyarul: A rokonok, nézése közben találkoztam életemben először. Miközben a főszereplő, Charlotte, a muszáj-rokonlátogatás előtti lelki előkészületek közepette megemlítette a quiche-t, rögtön azon kaptam magam, hogy már nem is a filmet nézem, hanem azonnal kutakodni, keresgélni kezdtem, hogy mi lehet ez az ételféle, amit Charlotte és párja szerint a meglátogatandó rokonok elég sűrűn fogyasztanak.

SEMMELWEIS EGYETEM: A KÓROS SOVÁNYSÁG TOVÁBBRA IS ELVÁRÁS A DIVATSZAKMÁBAN

A divatmodellek csaknem 90 százaléka vélekedik negatívan a testéről, és több, mint kétharmaduk szigorúan kontrollálja, mit és mennyit eszik a Semmelweis Egyetem új, világszinten is egyedülálló nemzetközi kutatása szerint. Ez az első ilyen mélységű kvalitatív felmérés a témában, melyben a válaszadók majd’ 90 százalékáról az is kiderült, hogy túlságosan sovány, az elmúlt évek ún. „plusz méretes”, azaz „test pozitív” divatmozgalma ellenére. A kutatók a szélsőséges szépségideálok mentálisan és fizikailag is káros hatásaira hívják fel a figyelmet, melyek evés- és testképzavarhoz vezethetnek, és nem csupán a modelleket, hanem a rájuk példaképként tekintő fiatal lányokat is érintik.

Ezért érdemes lapozgatni a „füveskönyveket”

A sokak ágy mellé helyezett olvasmányává vált Márai-féle Füves könyv olyan minden embert érintő és érdeklő kérdéseket tart szem előtt, mint: a testi fájdalom enyhítési módjai vagy éppen a mindennapi alapigazságok. Az eredetileg botanikai ismeretek közlésére alkalmas füves- vagy füvészkönyvek idővel életbölcsesség-gyűjteményekké váltak, melyek az élethosszig tartó önismeret útján tanácsokkal, intelmekkel és útmutatásokkal szolgálnak bennünket.