2018.09.09. 08:31:41 13058 454

Pörgesd fel az anyagcseréd különleges italokkal!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Tipikus női probléma a lassú anyagcsere, a problémás emésztés. Úgyhogy, mi nők – kis túlzással – életünk nagy részében az után kutatunk, hogy ezt a gondot megoldjuk. Ha finom italok kortyolgatása segítségével orvosolnánk a problémát, akkor álljon itt néhány tipp!

Zöld smoothie - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Zöld smoothie

Majd jövőre!

Persze, ez nem azt jelenti, hogy egy évet várnunk kellene a megoldással, ám mivel a dinnye nyári finomság, így a levéhez is inkább akkor juthatunk hozzá. A benne lévő antioxidánsok feltöltik kiürült készleteinket. A gyümölcsből nyert folyadék pedig pont ott gyorsít, ahol kell.

Bírod a zöldségeket!

Valamint elvagy édes íz nélkül is? Akkor a zöld smoothie-t Neked találták ki. Szinte bármilyen zöld színű zöldségből elkészítheted, mert mindegyik jó hatással lesz az anyagcserédre, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánssal tölti fel szervezeted!

Keringésed is bírni fogja!

A gyömbéres-citromos víz nem csak az anyagcserédre, hanem a keringésedre is jó hatással lehet. Készítsd el néhány „gyömbérforgácsból” és pár csepp citromléből, limeszeletből! Ja, és nem utolsó sorban energiával tölt fel! Kell ennél több?:-)

Piros bogyók? Jöhet!

Készíts magadnak egy kis turmixot piros gyümölcsökből, némi narancslé hozzáadásával, hogy felpörgesd az anyagcseréd, testedet pedig rengeteg antioxidánshoz juttasd!

Forrás: miss.at

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...