2018.01.19. 15:00:22 17188 534

Popsitörlő a háztartásban - 5 praktikus használat
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Lehet, hogy kisbabád nincs, de hidd el, egy - vagy akár több - popsitörlőnek hasznát fogod venni! Nem is gondolnád, hogy milyen univerzális.

Nedves törlőkendő - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Nedves törlőkendő

1. Foltokra

Ha a reggeli kapkodásban egy kicsit foltos lett a ruhád, akkor ne vizezd be és ne öltözz át, csak végy kézbe egy darab popsitörlőt, és vedd kezelésbe a foltot. Egy kis dörzsölés, és nyoma sem lesz - persze ez azért a folt jellegétől is függ, no meg a ruha színétől, kényességétől. Általában azonban kijelenthetjük, hogy reggeli fogkrém és izzadásgátló nyom a pamut felsőből vagy a farmerből ki fog jönni, és nem lesz csurom víz a ruhád. Ha számít a gyorsaság és nem akarsz egy egyszer (sem) hordott ruhadarabot kimosni, akkor mindenképpen ajánljuk ezt a módszert.

2. Gyors portörlésre, szennyeződés eltávolítására

Ha csak egy kisebb felületről kellene gyorsan eltüntetni a port vagy valamilyen szennyeződést, mielőtt belibben az anyós az ajtón, akkor vedd elő kedvenc kis segédedet, a nedves popsitörlőt, és már nyoma sem lesz a dolognak. :)

3. Rászáradt ételmaradékok

Az asztalról, a konyhapultról, a csempéről vagy a konyhaszekrényről is könnyedén letörölheted vele az ételmaradékokat.

4. Kutya tappancsa

Ha csak egy kicsit lett sáros vagy koszos a kutya tappancsa, nem kell rögtön a fürdőbe cipelni, töröld át a lábát popsitörlővel. Ahol kisállat van, ott folyamatosan hasznát fogod venni egy zacskó törlőkendőnek.

5. Sminklemosás

Gyors, kompakt és praktikus sminklemosó kendőt is üdvözölhetsz a popsitörlő személyében. Nagyon alapos!

A felesleges rúzs, vagy szemfesték eltávolítására is alkalmas, hiszen precízen tudsz vele dolgozni, mert vékonyabb az anyaga, mint egy vattapamacsnak.

Biztos, hogy még ezernyi felhasználási lehetőség van. Ti mire szoktátok használni? Szoktatok otthon tartani? Popsitörlőt vagy esetleg más fajta nedves törlőkendőt?

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Romantikus könyvajánlók olvasós-lazulós hétvégékre

Az Időkép.hu előrejelzése szerint az elkövetkező napokban az eddig tapasztalt csúcshőmérsékletek feljebb kúsznak; ami miatt sokan arra érezhetnek késztetést, hogy árnyékos, hűvös helyre húzódva, a kezükben egy frissítő itallal és egy remek könyvvel töltsék a hétvégét. Amennyiben te is ezt tervezed, úgy akár az alábbi romantikus könyvajánlatok közül is kiválaszthatod a számodra szimpatikusnak tűnő olvasmányt.

Ez a hely nyerte el a világ leglátogatottabb városa címet

A WP Travel utazásszervező iroda nemrégiben listázta azokat a városokat, melyek fő úti célokként szerepelnek az rendszeresen utazók világfelfedező tervei között. Az eddigi meglátások szerint a pandémia alatt felforgatott nemzetközi turizmus idén nem csupán helyreállni látszik, hanem még két százalékkal meg is haladja a világjárvány előtti szintet. Ezúttal a turista mágnesként funkcionáló városok kerülnek érdeklődésünk fókuszába, ezen belül is a „leglátogatottabbként” elismert metropolisz.