2022.05.24. 09:40:00 5971 191

Párosan a városban - Hétvégi programok kettesben
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

A munkahelyi és a ház körüli tennivalók sűrűjében alig várjuk a közös nyaralás felüdítő napjait. Sajnos a nyári szabadság előtt és után is megsűrűsödnek a feladataink, de legyünk résen és figyeljünk a kapcsolaterősítő együtt töltött, minőségi idő meglétére is.

Szerelmes kerékpárosok - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Szerelmes kerékpárosok

A szerelemnek múlnia kell. Ez nem igaz! A kölcsönös odafigyeléssel és a hétköznapokba belecsempészett rövid kis randikkal sokáig loboghat a tűz. Hogy ne legyen unalmas a mozi és vacsora kombináció, időnként csempésszetek bele életetekbe egy-egy különlegesebb hétvégi programot is! A legjobb, hogy messzire sem kell menned a lakhelyedtől, hiszen társad társasága mindent megszépít.

Szabadtéri hétvége sportosan

A késő tavaszi és a kora nyári időjárás még tökéletes a szabadtéri időtöltésekhez: A bogarak és szúnyogok sem köröznek körülöttünk olyan nagy tömegben, ráadásul még kibírhatatlan hőség sincs. Naptejről és fejfedőkről azért ne feledkezzetek meg! A tét nélküli sportos versengés - pl. tenisz, görkorcsolya - egyszerre kapcsolnak ki és hoznak közelebb titeket egymáshoz.

Elegáns romantika kicsiben

Hívd segítségül a kedvenc Hollywood-i filmedet és másold le álmaid randevúját! Vacsora a város legelegánsabb éttermében, ahová végre valóban ki lehet öltözni? Csónakázás a tavon? Kerékpározás egy virágzó pipacsmező mentén? Piknik a kedvenc parkodban? Autósmozi és lopott csókok? Bármi is legyen a vágyad, most itt a lehetőség megvalósítani!

Ínyenc nap ízlésetek szerint

Válasszon ki mindegyikőtök egy-egy különleges vagy nagy kedvenc ételt és főzzétek meg egymásnak a másik kívánságát! Még jobb, ha a kiválasztott fogásokat közösen készítitek el. A konyhában szükséges csapatmunka növeli a harmóniát és sok vidám percet is okozhat. Főleg, ha tejszínhab vagy más hasonló alapanyag is szerepel a hozzávalók között. Legyetek kreatívok :-)

Lusta vasárnap a tökéletes pihenésért

Tilos az ébresztőóra, tilos a főzés és a takarítás, de még a család többi tagját sem hívhatjátok át. Hogy hangzik?
Készüljetek elő előző nap, hogy a hosszan tartó lustálkodás után fejedelmi ágyban reggelit tudjatok fogyasztani. Olvasgassatok a kanapén vagy a teraszon összebújva, míg el nem érkezik az ebédrendelés ideje. Adjatok egymásnak egy-egy kényeztető masszást és a könnyed, gyertyafényes vacsoráról se feledkezzetek meg!

Tartsatok technikamentes napot!

De jó is kiszabadulni a munkahelyről péntek délután! Irány a szabad levegő! De apropó! Ehhez minek is a mobilunk? Ha valóban egymásra szeretnétek figyelni, ki lehet kapcsolni, vagy urambocsá' otthon is lehet hagyni egypár óra erejéig a telefont. A képernyő helyett itt az ideje ismét egymás szemébe nézni!

Forrás: www.ohlala.ca

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

Biztonsággal ihatjuk-e a csapvizet?

A Világgazdasági Fórum szerint a világ vízkészlete válságos helyzetbe került, mely erőteljesen összefonódik bolygónk természeti tőkéjének kimerülésével. Nem beszélve az egyre kiszámíthatatlanabbá formálódott csapadékmintáról, a kritikus ütemben zsugorodó jégtakarókról, az egyre sűrűbben jelentkező áradásokról és aszályokról, az emelkedő hőmérséklet által megzavart teljes globális vízciklusról. Érthető, ha felmerül a kérdés: hogy állunk ma Magyarországon a vízkészlet kérdésével és a vízminőséggel? Biztonsággal ihatjuk-e a csapból folyó vizet?

Egyszerű, friss spárgából készült tavaszi ínyencség

Kissé korábban, mint szokott, de a meleggel együtt beköszöntött a spárgaszezon is. A spárga egy rendkívül népszerű tavaszi zöldség, melyet nemcsak finom íze, hanem kiemelkedő tápértéke miatt is kedvelünk. Ez a recept egy egyszerű, mégis ínycsiklandó módja annak, hogy élvezhessük a spárga friss, természetes ízét, miközben egy kis fokhagymával és sajttal még gazdagabbá tehetjük az élményt.

Mert a tökéletes tükörtojás igenis létezik! – Íme a titok!

A tojást sokféleképpen készíthetjük el, ezáltal lehet belőle finom reggeli, gyors vacsora, vagy a „mit főzzek ma?” kérdést megoldandó villámebéd. Ott van szinte minden ételükben, legyen szó főfogásról, desszertről, vagy éppen levesről. Az elkészítési módját illetően pedig mindenkinek más a kedvence.