2015.08.26. 20:22:00 5478 189

Őszi trendek a kockástól a műszőrméig - videók!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Jövő héten már újra iskolapadba ülnek a srácok, a nyári ruháinkat pedig apránként a szekrény mélyére süllyesztjük. Vágyunk is már az újra, a szép őszies, meleg, narancsos-barnás árnyalatokra és mindenre, amit az új évszak ígér. De mit is hoz majd pontosan?

Őszi divat (illusztráció) - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Őszi divat (illusztráció)

Összeválogattuk a világ leghíresebb divattervezőinek 2015/2016-os őszi/téli szezonra tartogatott kollekcióját. Igazi stíluskavalkád várható, jól variálható darabokkal. Az őszi alapszínek idén is fellelhetők minden trendteremtő bemutatóján, azért vannak furcsa összeállítások is: a Chanel például kockásat kockással kombinál...

Az őszi természet színei

A Burberry nem hazudtolja meg önmagát, az ősz nekik mindig jól állt. Nagyon stílusos és elegáns válogatást vonultatott fel. A szőrmék és az őszi természet színei sem hiányozhatnak.

A barna és a szürke különböző árnyalatai

Natúr színek, mély barnák, fémes szürkék - igazán elegáns és visszafogott az idei Michael Kors kollekció.

Hímzett, csipke és csillogós

A hetvenes évek stílusa ötvözve a modern printelt mintákkal, hímzett hatással és csillogó díszekkel. A csipke nőies

Kockás

Kabát, nadrág, szoknya vagy ing – mindegy csak kockás legyen. Legalábbis ez a Chanel kollekció ezt mutatja.

Lágy és szőrmés

A lágy esésű blúzok, kardigánok és a szőrmés vagy inkább műszőrmés kreációk, shaggy kabátok is helyet kapnak az idei őszi/téli kollekciókban.

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes AIG baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az AIG vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a AIG címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tesztett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...