2024.07.12. 17:40:50 7444 247

Öregedni jó! – 3+1 ok, amiért ne keseregj, ha egyre több a gyertya a tortádon!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Az öregedés természetes folyamat, amely minden ember életében bekövetkezik, és bár sokan félnek tőle, valójában számos előnyt is tartogat. Az idő múlásával szerzett tapasztalatok és bölcsesség hozzájárulnak személyiségünk fejlődéséhez, miközben egészségünk megőrzése érdekében is egyre tudatosabbá válunk.

Boldog idősek - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Boldog idősek

Az évek múlásával nem csak fizikai értelemben változunk, hanem érzelmileg és szociálisan is gazdagodunk, ami segít abban, hogy érettebbé és kiegyensúlyozottabbá váljunk. A kor előrehaladtával sokan tapasztalják, hogy életük jobbá és teljesebbé válik, hiszen jobban értékelik az élet apró örömeit és megtanulják, mi az igazán fontos számukra.

És hogy miért jó még, ha korosodunk! Szakemberek szerint ezért!

  • Fő a stabilitás! És ahogy korosodunk, ez meg is lesz, méghozzá a kapcsolatainkban! Ez pedig nem utolsó szempont a mindennapok nyugalmát illetően! Megvannak a stabil barátok, azok, akikre számíthatunk. Megtanuljuk már, kik azok, akikre az értékes időnket szánni érdemes.

  • Dönteni kell?Szerencsére, ahogy megyünk előre az időben, úgy szerzünk egyre több tapasztalatot, válunk magabiztosabbá és döntéseken sem agyalunk már annyit. Könnyebben felismerjük az igényeiket, ami sokszor igencsak fontos lehet egy-egy kérdés eldöntésében.

  • Felesleges viták? Miért is? Könnyebben rendezzük a konfliktusokat, hiszen az érvkészletünk is nagyobb, illetve megtanulunk bizonyos dolgokat elengedni ha az úgysem viszi előbbre a szituációt!

Forrás: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...