2017.12.24. 13:24:35 11515 318

Öltöztesd ünnepi díszbe a cappuccinodat! – Itt az új koffeines őrület!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Ha Indiában jársz, feltétlenül nézz be a lenti videón látható kávézóba!:-) Mert néhány hete új trend hódít, méghozzá a csillogó, glitteres capuccino elkészítése és hörpölgetése! Ha valamilyen oknál fogva mégsem tervezel mostanság olyan messze utazni, akkor hagyd, hogy ez a kisfilm varázsoljon el Téged ezzel a csodás, koffeines őrülettel!

Cappuccino - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Cappuccino

Azt már jó ideje tudjuk, hogy cappuccinot, kávét készíteni manapság igazi művészet! Hiszen tejjel különleges figurákat varázsolhatunk a habos ital tetejére. Éshát a kakaót, fahéjat sem csak úgy szórja rá az ember lánya az élénkítő finomságra! A minimum, hogy valamilyen kivágott forma segítségével kerül rá a por, hogy aztán ott díszelegjenek az ital tetején a csillagok, napocska, egy arc, vagy bármi. Mindennek csak a fantáziánk szab határt.

Néhány hete azonban újabb őrület hódít, mert már nem csak minta kerül a cappuccino tetejére, hanem még csillog is! Mindezt kristálycukorral és ételszínezékkel érik el, mely hő hatására csillogni kezd. Szóval, ha már karácsony, szilveszter, ünnepek és csillogás, a kedvenc koffeines italunk se maradjon ki! Ha otthon nem is próbálod ki, azért a szemedet „megitathatod”!:-)

Ha nem csak a kávés csillogástól vagy oda, íme néhány fényes „szakállköltemény”!

Ha unod a csillogást…

… és várod a tavaszt, vagy csak szereted a színeset, nyugi, mert szivárványosban is van!:-)

Forrás: youtube.com

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...