2022.01.16. 10:55:59 7214 228

Ölni tudnál egy kocka csokiért? – Pedig az édesség utáni vágyakozás elkerülhető!
A hír elolvasásával 500 Ft-tal növelheted a nyereményedet. Ha tag vagy, jelentkezz be, ha új vagy, regisztrálj itt (ingyenes)!

Új év, új élet… de ha egyszer olyan csábítóak azok a bontatlan csoki Mikulások? És az a néhány szem szaloncukor sem árválkodhat ott a fán vagy éppen alatta, magányosan. Amúgy is olyan éhesek vagyunk, miért is ne ehetnénk valami édeset tízórai/uzsonna/két étkezés közti nasi gyanánt?

Kedvenc hozzávalónk, a csokoládé - PROAKTIVdirekt Életmód magazin és hírek - proaktivdirekt.com Kedvenc hozzávalónk, a csokoládé

Leginkább azért, mert ha így folytatjuk, néhány hét múlva elkeseredetten fogjuk feladni az újévkor elkezdett diétánkat, illetve a plusz kilók is alattomosan elkezdenek felkúszni ránk. Mit tehetünk az édesség utáni sóvárgás ellen? Vesd be ezt a néhány tippet!

Akaraterő!

Nem kell mindjárt a chipses, csokis, gumicukros zacsiért nyúlni, ha kordul egyet a gyomrod! Ha máshogy nem megy, iktasd ki a bevásárlókosaradból, így a konyhádból is ezeket. Fájdalom, de a dugi nasifiókodat is érdemes megszűntetni, a cél érdekében. Előbb vagy utóbb megtanulsz tudatosan ellenállni ezeknek a cukmisságoknak.

Eszel Te rendesen?

Ebédre éppenhogy csipegetsz valamit? Persze, hiszen úgy belefér egy kis nasi is, ugye? És csodálkozol, hogy „ebéd” után 1-2 órával felfalnád egy csokigyár összes termékét? Egyél normális adagú és összetételű ebédet! Legyen benne jó minőségű szénhidrát, megfelelő mennyiségű fehérje és zsír is. Így könnyedén kivétheted a rád törő farkaséhséget!

Félsz a köztes étkezésektől?

Ne tedd? Egy jó arányú szénhidrátot, fehérjét, zsírokat is tartalmazó tízórai, uzsonna segítségével elkerülheted az édesség utáni sóvárgást!

Ötlet: brigitte.de

A kötvényt egy héten belül küldjük e-mailen a neked@proaktivdirekt.com címről. Kérjük tedd ezt a címet a leveleződ címjegyzékébe, hogy megkapd. Elolvastam és elfogadom a biztosítási feltételeket, igénylem az ingyenes Colonnade baleset-biztosítást. Hozzájárulok, hogy az Colonnade vagy megbízottja a biztosítási ajánlataival telefonon megkeressen. Hozzájárulásodat visszavonhatod a Colonnade címére (1388 Budapest, Pf. 14.) küldött levélben vagy telefonon: 801-0801. Letöltöm a biztosítási feltételeket.

Ha tetszett, kedveld:  |  Ha nem tetszett, írd meg miért nem!

Oszd meg a cikket és nyerj...

További cikkek a témában

AIDS-világnap – Filmalkotások a gyilkos kórról

December 1. már 1988 óta, a WHO kezdeményezésére az AIDS világnapja. Habár az elmúlt évben sikerült visszaszorítani a betegség terjedését, illetve olyan gyógyszerek is elérhetővé váltak, melyekkel szinten tartható a betegség, az AIDS még ma is bőven szedi áldozatait.

A téli ünnepkör szerelmi jóslásai

A téli ünnepkör szokásai különös egyveleget képeztek a vallásos és babonás megnyilvánulásokkal. A közösségenként eltérő ünnepköri magatartásformákat, az előírt és szigorúan követendő szabályokat a helység kisbíróival doboltatták ki. Ilyenkor tiltólistára kerültek a hangos összejövetelek, a mulatozás, a kocsmázás. Külön kihirdették, hogy ne kerüljön sor szóváltásra, és annak gyakori következményére, az összezördülésre.

Gyermekvállalás 40 éves kor után

Ha századunkra sikerült volna előrukkolni a sokat vágyott időutazó masinériával, tán nem késlekednénk megragadni az alkalmat, és tennénk egy visszatérőt az elmúlt múlt időkbe. Ellátogathatnánk asszonyelődeinkhez, és a fülükbe suttognánk, hogy pár száz év múlva a nők előtt is önmegvalósító kapuk tömegei fognak megnyílni. Ám mondandónkat azzal is kibővítenénk, hogy a modern kor nagyszerű lehetőségei gyakran magukkal hoznak nehéz, sok töprengést, mérlegelést igénylő döntéseket. Ezen meghatározó döntések egyike a gyermekvállalás kérdéséhez kapcsolódik.